Primer pla d´un home amb barba incipient i fons verd.
FUTBOL

Adeu Betis: El seu fitxatge pel Barça només depèn de Hansi Flick

L'arribada d'un nou fitxatge des del Betis està a les mans de Hansi Flick

Hansi Flick va prometre canvis en arribar i, de moment, no s'estan produint. L'única sortida confirmada ha estat la de Marcos Alonso, mentre que a l'apartat de fitxatges tampoc s'estan produint grans novetats. Això sí, el tècnic alemany ja ha pres una sèrie de decisions vitals en el poc temps que fa que és a Espanya.

Per començar, una de les que més va cridar l'atenció va ser cancel·lar un fitxatge gratis. Sí, Xavi Hernández va deixar completament emparaulat l'acord amb el Betis i Guido Rodríguez, però Hansi Flick va decidir cancel·lar el tracte. El pacte entre el Barça i l'argentí va caducar el 31 de maig passat, així que ara mateix es troba al mercat i sense contracte, completament lliure.

Davant aquest escenari, i veient les dificultats econòmiques a què s'enfronta el Barça, Hansi Flick ha decidit tornar a pensar en Guido Rodríguez. Kimmich, Merino i Onana semblen objectius impossibles, de manera que el centrecampista ex del Betis podria ser la solució ideal.

Guido Rodríguez controla la pilota durant un partit del Betis

Hansi Flick reviu el cas Guido Rodríguez

Tot i que les converses inicials entre Guido Rodríguez i el Barça semblaven prometedores, Hansi Flick encara no ha donat el seu vistiplau definitiu al fitxatge. L'alemany vol avaluar amb calma si l'argentí encaixa en la seva visió i l'esquema tàctic per a la temporada que ve.

Amb 30 anys, Guido Rodríguez ha demostrat ser un jugador clau a l'esquema del Betis i la seva experiència podria aportar molt al Barça. Oriol Romeu no ha funcionat i els fitxatges que generen més il·lusió s'han frenat. Per tant, la possibilitat que Guido acabi sent l'escollit per Hansi Flick agafa força.

La situació econòmica del club continua sent un factor determinant. Fitxatges a cost zero, com el de Guido Rodríguez, són vitals per mantenir l'equilibri financer mentre s'enforteixen les posicions clau de l'equip. Això sí, la decisió final és de Hansi Flick.

Hansi Flick no es pot adormir una altra vegada

Guido Rodríguez té unes altres ofertes sobre la taula, incloent-hi l'interès de l'Atlètic de Madrid, cosa que afegeix pressió a la decisió de Hansi Flick. L'argentí ha mostrat paciència i ha esperat el Barça fins al límit, però de moment no ha rebut cap altra oferta. El seu acord amb Xavi va caducar el 31 de maig passat i, des d'aleshores, res.

Per tant, queda clar que el fitxatge de Guido Rodríguez pel Barça està a les mans de Hansi Flick. La decisió del nou tècnic serà fonamental per determinar si l'argentí finalment vestirà la samarreta blaugrana. Mentrestant, els aficionats del Barça i del Betis observen atents i esperen el desenllaç d'una història que ha d'acabar aquest estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: