Home amb micròfon de diadema davant de l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Deco, acord tancat, fitxatge ideal per al Barça per 4M després d'abandonar el València

Deco ha tancat un nou fitxatge ideal per al Barça per tan sols 4 M€, tot està confirmat i el València CF ja ho sap

Deco està vivint una arrencada de mercat de fitxatges complicada, però el director esportiu del Barça ho ha tornat a aconseguir: ha tancat el fitxatge ideal per al Barça per 4M€. Tot i els múltiples dubtes formulats en relació amb el treball de Deco, el director esportiu portuguès està responent i ha tancat el fitxatge d'un crac que abandonarà el València. El Barça continua obsessionat a anar al mercat de fitxatges i un dels grans objectius de l'entitat culer serà incorporar talent ideal i jove a un preu pràcticament insuperable.

El Barça busca acudir al mercat de fitxatges per incorporar diverses estrelles mundials ideals i consolidades, però la realitat actual del club culer és una altra totalment diferent. Deco reconeix que Hansi Flick ha demanat alguns retocs a la plantilla culer, però també apunta que, ara com ara, la incertesa s'està apoderant de les oficines centrals del Barça. Tot i això, Deco ha tornat a complir tancant un fitxatge per només 4M€, cosa que al Barça han aplaudit sense parar després d'aconseguir l'adeu al València.

Dos homes posant junts, un amb una jaqueta grisa i samarreta negra, i l'altre amb un vestit fosc i corbata. Són en un entorn interior amb un fons desenfocat que sembla tenir colors blau i vermell. Tots dos estan somrient i mirant cap a la càmera.

Deco viurà un dels estius més complicats de la seva vida, ja que el Barça necessita fitxatges i la situació econòmica obliga a buscar camins i sortides ara com ara més aviat desconegudes. Tot i això, Deco està complint, ja que és un gran coneixedor de les categories inferiors i ho ha demostrat tancant un fitxatge top per només 4 milions d'euros. El Barça ja ho sap i, per tant, espera poder fer-ho oficial aquesta mateixa setmana, ja amb el mercat de fitxatges d'estiu obert fins al pròxim 31 d'agost.

Deco tanca el fitxatge de l'any i al Barça al·lucinen: "Li roba al València, increïble això de Deco..."

El Barça 2024-2025 ja comença a rodar i, per tant, Deco no para de treballar de manera incansable perquè el club que presideix Joan Laporta pugui assolir tots els seus objectius. El Barça, capitanejat per Hansi Flick, té diversos grans propòsits de mercat, però és cert que Deco s'ha avançat de forma sorprenent i ha tancat un fitxatge ideal. L'actual director esportiu portuguès té la difícil missió de superar Mateu Alemany, però la veritat és que Deco s'està movent bé i podria anunciar una bomba aquesta setmana.

Deco va arribar al Barça molt qüestionat, però amb aquest nou fitxatge aconseguirà que molts culers tornin a creure a la seva figura, deteriorada per culpa de l'excel·lència habitual de Mateu Alemany. Deco, sense fer gaire soroll, ho ha tornat a aconseguir: ha fitxat un crac que abandonarà el València per signar pel Barça a canvi de 4 milions d'euros. El moviment del portuguès és simplement excepcional i el Barça espera poder fer-ho oficial durant aquesta mateixa setmana, just quan acaba d'arrencar el mercat de fitxatges d'aquest estiu.

Deco té molt complicat igualar i superar Mateu Alemany, però amb aquest fitxatge podria fer història a Can Barça, ja que és una cosa sorprenent i més que inesperada. Deco vol que el Barça torni a ser molt competitiu i, per tant, sap que executar diversos moviments de mercat serà imprescindible, especialment per millorar posicions sense tants recursos actualment. Una d'aquestes places sobre el terreny de joc és l'atacant, que encara ha quedat més tocada després de l'adéu sonat de Marc Guiu, nou davanter del Chelsea anglès.

Deco, acord tancat, fitxatge ideal per al Barça per 4M després d'abandonar el València

Deco divisa quin ha de ser el futur del Barça i ha tancat un fitxatge bomba perquè es pugui fer sota la tutela del DT alemany Hansi Flick. Encara és aviat, però el Barça ja té al cap començar a donar bola a una de les noves perles del futbol europeu. És clar que el jove de 15 anys, ja internacional amb la Selecció Espanyola absoluta, serà una de les peces troncals del nou projecte, però el Barça en vol més encara.

Després de rebutjar el València i clubs com el Juventus o la Roma, un jove crac, especialitzat en atacar l'arc contrari, és molt a prop de ser oficialitzat pel Barça. Deco, que va viatjar a Portugal per veure's les cares amb l'agent Jorge Mendes, ja ha tancat l'acord per 4M€ i podria ser oficial, segons fonts culers, aquesta mateixa setmana.

Tot i la proposta més que suculenta per part del València, Deco ha aconseguit convèncer Toni Fernández, que seguirà al Barça i, per tant, renovarà el contracte. El davanter de Rubí havia despertat l'interès de diversos dels grans clubs d'Europa, però Deco ha aconseguit confirmar la renovació a raó d'uns 4 M€ bruts.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: