Foto de primer pla de Ronald Araujo
FUTBOL

La Premier tria Ronald Araújo com a fitxatge estrella: 90 M€ i 3 ofertes

L'uruguaià evita parlar de la seva continuïtat al Barça i se sap que ja hi ha diversos interessats

Fa dos anys que Ronald Araújo és la peça clau de la defensa del Barça i un dels més ben valorats de la plantilla. El seu lideratge, el seu compromís i la seva qualitat han fet que molts dels grans d'Europa vulguin fitxar-lo. L'uruguaià no parla clar quan li pregunten sobre el seu futur i ja comencen els dubtes a la Ciutat Comtal.

El Barça no passa per un bon moment econòmic, però la seva prioritat és que Ronald Araújo no marxi del club. Tothom hi confia i estan intentant, des de fa mesos, que allargui el vincle amb l'equip. Així i tot, no hi ha hagut sort de moment i ja comença a haver-hi preocupació; l'interès de 3 grans preocupa encara més.

Ronald Araújo, el central més desitjat

Ronald Araújo va ser durament criticat quan el Barça va caure eliminat contra el PSG a la Champions League després que l'expulsessin. És probable que això no agradai al defensor, i més tenint en compte tot allò que ha fet pel club. Tanmateix, les altes esferes van entendre que és una cosa que pot passar i no el van sentenciar per això.

Ronald Araújo aplaudint durant un partit del FC Barcelona

Se sap que hi ha diversos conjunts interessats a tancar Ronald Araújo, que té contracte amb el Barça fins a 2026. No se sap exactament per què, però el Barça no aconsegueix posar-se en contacte amb els seus agents. Això està crispant cada vegada més els catalans, ja que veuen que se n'anirà.

Si Ronald Araújo no deixa clara la seva posició aviat, el Barça buscarà donar-li sortida, ja que no es poden permetre que marxi gratis el 2026. En especial, els equips que el volen són de la Premier League: els que més sonen són el Manchester United, Manchester City i Newcastle. Els culers demanarien, almenys, 90 milions d'euros, però els britànics els podrien pagar còmodament.

Els grans de la Premier volen arrabassar Ronald Araújo al Barça

El Barça passa per una situació econòmica dolenta, però no pensa deixar que Ronald Araújo surti per una quantitat insuficient. Si qualsevol equip es vol quedar amb l'actual central del Barça, haurà de pagar més de 90 milions per ell. A més dels esmentats anteriorment, se sap que el Bayern de Múnic també va darrere seu.

Les grans actuacions de Ronald Araújo han fet que molts equips somiïn amb la seva incorporació. Ara que ha aconseguit formar una parella perfecta amb Pau Cubarsí, l'uruguaià podria tirar-ho tot per la borda. Durant aquests mesos sabrem què passarà amb el defensor del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: