Ansu Fati mirant a l'estesa amb la samarreta número 10 del FC Barcelona
FUTBOL

Ansu Fati, sentenciat per un fitxatge de 20 milions pitjor que ell

L'extrem no ha tingut continuïtat per culpa de les lesions i els culers el substitueixen per algú pitjor que ell

Ansu Fati va ser una de les promeses més esperançadores del Barça, està veient el seu futur cada cop més lluny del conjunt culer. Malgrat el seu talent i potencial, les lesions no l'han deixat triomfar de la manera que semblava que ho faria. Ha tingut unes temporades irregulars a causa de les lesions i ha acabat cedit al Brighton, on tampoc ha destacat.

El Barça està en plena fase de reconstrucció i no es pot permetre segons quines inversions. El club necessita reforçar diverses posicions clau, i una és la de l'extrem esquerre. Desgraciadament, Ansu Fati es quedaria sense lloc i podria ser per algú pitjor que ell.

Ansu Fati podria veure la porta de sortida a Can Barça

El mercat de fitxatges ha estat una muntanya russa per al Barça, amb restriccions econòmiques que en limiten les opcions. Així i tot, la recerca d'un extrem esquerre continua sent una prioritat. Enmig d'aquestes circumstàncies, ha sorgit un nom inesperat que ho podria canviar tot.

Ansu Fati amb la samarreta del FC Barcelona

Jaden Philogene, un jove extrem anglès, ha estat ofert al Barça com una opció per reforçar la banda esquerra. Tot i que ha mostrat centellejos del seu potencial a la Champions, és un noi que juga a Segona Divisió. Molts consideren que, malgrat el talent, l'anglès no està al nivell d'Ansu Fati i que el seu fitxatge podria ser un error.

El Barça ha presentat una oferta per l'extrem que inclou una cessió amb opció a compra per uns 20 milions d'euros. La possible arribada de Jaden Philogene, que ha anotat 12 gols i ha donat 6 assistències aquest any, podria significar un revés definitiu per a Ansu Fati. La inversió en un jugador jove i relativament inexpert comporta riscos, especialment quan es compara amb el talent provat d'Ansu Fati.

Jaden Philogene podrà suplir Ansu Fati?

Ansu Fati, mentrestant, continua lluitant per recuperar la seva millor forma i demostrar la seva vàlua al club. El seu futur al Barça està en joc, i les decisions que es prenguin les pròximes setmanes seran crucials per definir el seu destí. Es deia que estaven confeccionant un pla d'entrenament especialment per a ell, per la qual cosa semblava que es quedaria.

Hansi Flick vol que Ansu Fati faci la pretemporada sota les seves ordres, però no se sap què passarà. El futur del davanter al Barça és en l'aire i tot dependrà dels fitxatges que es tanquin. És probable que durant el pròxim mercat de fitxatges hi hagi força moviment en el conjunt de la Ciutat Comtal.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: