Jude Bellingham posa amb la samarreta del Reial Madrid al costat de Florentino Pérez
FUTBOL

Florentino Pérez prepara un fitxatge millor que Jude Bellingham

El migcampista ha fet una gran temporada al Reial Madrid, però el president en vol més

Florentino Pérez és un dels millors presidents del món i fa molts anys que ho demostra. El Reial Madrid està vivint una gran època futbolística i econòmica i s'està veient en els fitxatges i els resultats. A més, sempre aconsegueix els millors jugadors a uns preus realment bons.

Jude Bellingham ha estat una de les darreres incorporacions del Reial Madrid i ha mostrat un nivell molt alt amb el seu club. Tanmateix, amb Anglaterra no està fent uns partits gens bons. Hi ha un altre jugador que es desenvolupa en la seva mateixa posició que sí que està brillant i que podria incorporar Florentino Pérez.

Florentino Pérez pot tancar un fitxatge millor que Jude Bellingham

Jude Bellingham ha demostrat que és un dels futbolistes més destacats de l'actualitat, però n'hi ha d'altres que fins i tot poden ser millors que ell. L'anglès és molt mediàtic i la seva arribada al Reial Madrid, com és normal, ha tingut molt d'impacte; però no és el número '1'. Hi ha un migcampista que està fent una Eurocopa perfecta i se sap que ja ha estat vinculat al Reial Madrid diverses vegades.

Imatge de Jude Bellingham celebrant el triomf del Reial Madrid a Montjuïc

Aquest any, Jude Bellingham ha anotat 23 gols i ha donat 13 assistències en 42 partits, encara que la majoria va ser al primer tram de la temporada. El seu rendiment va baixar una mica a la tornada i ara, malgrat que ahir va jugar millor que la resta dels seus companys, està fent una mala Eurocopa. Així i tot, cal destacar que no només ell està decebent; tota la selecció anglesa està jugant força malament.

Paral·lelament, Jamal Musiala, que ja ha sonat als despatxos del Reial Madrid diverses vegades, està rendint molt bé al torneig. Aquesta temporada, l'alemany ha fet 12 gols i ha donat 8 assistències en 38 partits. Encara que els seus números amb el Bayern de Múnic no són tan bons com els de Jude Bellingham al conjunt blanc, ha estat més regular.

Jamal Musiala és al punt de mira de Florentino Pérez

Jamal Musiala té un valor de mercat de 120 milions i contracte amb el Bayern de Múnic fins a 2026. Ara com ara, no hi ha acord de prolongació de contracte, així que els bavaresos hauran de començar a plantejar-se què faran amb el centrecampista. Si no el venen aviat o el renoven, se n'anirà gratis d'aquí a dos anys.

Florentino Pérez, sent coneixedor de la situació, podria sumar-lo a les seves files per acompanyar Jude Bellingham. Si els dos cracs del moment s'ajunten, podrien fer molt de mal a LaLiga i a Europa. Tot i que no podem confirmar res, aviat en sabrem més.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: