Íñigo Martínez mira fixament a càmera amb la ciutat de Barcelona borrosa de fons
FUTBOL

2 equips es barallen pel fitxatge d'Íñigo Martínez, se'n va del Barça

L'espanyol no ha brillat al club català i ja hi ha dos dels grans d'Espanya que el volen

Íñigo Martínez va arribar al Barça de manera gratuïta, però no ha acabat de despuntar al club. El contracte finalitza l'any que ve i una venda ara podria donar una alegria als blaugranes. Hi ha diversos conjunts interessats i Joan Laporta podria buscar la seva venda si l'oferta és bona.

El Barça va tancar la incorporació d' Íñigo Martínez l'estiu del 2023 i hi ha participat diverses vegades. La seva sortida aportaria uns quants diners al club, que està buscant un pivot defensiu. Diversos equips han preguntat per ell, però n'hi ha dos que han despuntat més que altres.

Íñigo Martínez, el gran interrogant

Íñigo Martínez té un valor de mercat de 6 milions d'euros, però el Barça no en podrà treure gaire més. L'espanyol ha tingut bons moments des de la seva arribada, però no ha acabat de prosperar a l'equip. Amb l'arribada de Pau Cubarsí, el veterà es va quedar sense oportunitats i la banqueta ha estat la seva localització més gran.

Íñigo Martínez va patir una lesió que el va deixar apartat dels terrenys de joc durant unes setmanes. En tornar, Pau Cubarsí s'havia assentat a l''11' inicial i Xavi Hernández li havia donat plena confiança. Ara, veient que només li queda un any de contracte, el Barça pot treure diners per ell i hi ha dos equips espanyols interessats.

Íñigo Martínez donant tocs a la pilota amb la samarreta del FC Barcelona d'entrenament

D'una banda, l'Atlètic de Madrid busca reforçar la defensa i han pensat en Íñigo Martínez com a candidat principal. La defensa dels matalassers no passa pel seu millor moment i el basc aportaria qualitat i veterania. D'altra banda, l'Athletic Club també hi està interessat i es diu que ja han començat a indagar sobre el tema.

El futur d'Íñigo Martínez és lluny del Barça

Íñigo Martínez ha tingut un bon paper quan se li ha necessitat, però el seu rol és secundari. El Barça necessita diners i la venda d'un jugador sense gaire rellevància com l'espanyol seria un bon extra. L'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club podrien pagar el valor de mercat i Joan Laporta ho veu amb bons ulls.

Pau Cubarsí ha estat la gota que ha fet vessar el got, deixant Íñigo Martínez sense oportunitats. Els bascos ja han començat a estudiar la proposta i els matalassers podrien fer-ho ben aviat. Durant els propers mesos sabrem més sobre el cas del central.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: