Muntatge de Carles III al costat de Kate Middleton
FAMÍLIA REIAL

El secret de Kate Middleton que Carles III es nega a compartir amb ningú

El rei anglès mantindrà en secret quan serà la pròxima vegada que Kate Middleton aparegui en públic

Una setmana ha passat des de l'esperada reaparició de la princesa de Gal·les. Kate Middleton es convertia en el centre de totes les mirades a la desfilada Trooping the Colour celebrada en honor al rei Carles III. No obstant això, la casa reial britànica insisteix que el fet que la princesa aparegués davant els anglesos no significa que Middleton assumeixi novament els seus deures a temps complet.

És possible que la dona del príncep Guillem acudeixi a uns altres actes que se celebraran aquest estiu. Així i tot, actes com ara el Garter Day o el Royal Ascot, que tindran lloc les pròximes setmanes, estan descartats.

Fotomuntatge de diversos membres de la Família Reial Britànica

Mentrestant, els mitjans anglesos comencen ja a especular sobre quins podrien ser els actes escollits per la família reial britànica per a la pròxima aparició. Es rumoreja que podria acudir al torneig de Wimbledon que té lloc al juliol o a la pròxima visita d'Estat de l'emperador del Japó.

El rei Carles III guardarà silenci davant de noves aparicions de Kate

El que és clar és que la princesa de Gal·les continua endavant centrada en el seu tractament. Fa poques setmanes la casa reial britànica afirmava que Kate Middleton no tornarà a treballar de moment. "No tornarà a treballar fins que el seu equip mèdic ho autoritzi", apuntaven llavors.

Jennie Bond, experta en monarquia britànica, explicava la raó per la qual Kate Middleton va triar el Trooping the Colour per a la seva reaparició.

En primer lloc, la princesa ha volgut demostrar el gran compromís amb la monarquia. De fet, ella és Coronel de la Guàrdia Irlandesa, el regiment que aquest any va desfilar a l'esdeveniment. Així, el fet d'haver reaparegut en aquesta celebració mostra la fidelitat a les seves funcions dins de la Corona britànica.

Plànol curt de Kate Middleton amb cara seriosa a l'interior d'un cotxe el dia de la reaparició després d'anunciar que pateix càncer

A més, la nora de Carles III va triar el seu retorn en un acte en què va ser present gran part del seu cercle més proper. Segons Bond, és una manera d'agrair tot el suport que ha tingut la família del seu marit al llarg dels darrers mesos.

Kate va voler acompanyar el sogre en un dia molt assenyalat. Tots dos s'estan tractant per la mateixa malaltia, una circumstància que els hauria unit més que mai.

Va ser fa cinc mesos quan la dona del príncep Guillem va ser diagnosticada de càncer. Des de llavors no havia fet cap aparició pública, a excepció del vídeo que va publicar a les xarxes socials a finals de març. Una gravació en què explicava que se sotmetria a un tractament que la mantindria allunyada de l'esfera pública durant un temps.

Kate Middleton va mostrar la intenció de participar en més actes aquest estiu

De moment no és clar quan serà la pròxima vegada que Kate es deixi veure en públic. Així i tot, la veritat és que la família reial britànica busca recuperar la normalitat institucional. En un dels dies més importants del calendari, la família reial va fer tots els esforços possibles per aparentar normalitat malgrat la malaltia de Kate i la del rei Carles.

La mateixa princesa es mostrava esperançada de poder participar en uns altres actes aquest estiu. Així ho feia conèixer només un dia abans de la seva reaparició a través d'un missatge difós a les xarxes.

Foto de l'últim comunicat de Kate Middleton, on se la pot veure al costat d'un arbre al bosc

"Estic desitjant participar en la desfilada per l'aniversari del rei aquest cap de setmana amb la meva família", deia Kate Middleton en relació amb l'acte de dissabte passat. "Espero participar en alguns compromisos públics durant l'estiu, però també sé que encara no estic fora de perill", avançava sobre les pròximes setmanes.

➡️ Família reial

Més notícies: