Felip VI i Álvaro Morata amb un fons del logo de la UEFA Euro 2024 i una icona de trucada verda.
FAMÍLIA REIAL

El rei Felip pren una decisió amb l'Eurocopa i es posa en contacte amb Morata

El rei Felip va tenir una conversa amb el capità de la Selecció i ha confessat el que farà a la final de l'Eurocopa

Aquesta setmana està sent molt emocionant per al rei Felip VI. Després d'assistir als Premis Princesa de Girona encara li queda una cita important i ineludible. La Família Reial és una fidel seguidora de la Selecció Espanyola que dimarts passat va aconseguir passar a la final de l'Eurocopa.

La victòria va ser celebrada per tots els membres de la monarquia espanyola i, davant la final de diumenge que ve, Felip ha pres una determinació. La decisió del rei és que pensa assistir a l'Olympiastadion de Berlín, Alemanya, per animar a l'equip. De fet, s'ha sabut que, després de la semifinal, el monarca va trucar a Morata per felicitar-lo per la seva recent victòria i mostrar-li el seu “orgull”.

Felip VI seriosa amb una corbata vermella

El rei Felip i la determinació amb l'Eurocopa

El rei Felip VI, acompanyat per Letícia i les seves filles, Leonor i Sofia, van presentar dimecres passat els Premis Princesa de Girona. Es tractava d'un dels actes més rellevants per a la monarquia, sobretot, pel paper que hi exerceix l'hereva al tron.

Com no podia ser altrament, la premsa va voler saber què opinava el monarca sobre la victòria de la Selecció Espanyola a l'Eurocopa. Visiblement feliç, Felip va revelar la determinació que havia pres revelant que estarà present a la final del pròxim diumenge 14 de juliol. A més, ahir va sortir a la llum que el monarca havia trucat a Morata després de la semifinal per felicitar-lo per la victòria i transmetre-li el seu “orgull”.

Felip VI, la infanta Sofia, Leonor i Letizia posant per a una foto en un esdeveniment formal.

La Família Reial va estar molt pendent de l'últim partit que Espanya va disputar contra França dimarts passat nou de juliol. 'La Roja' es jugava la passada a la final de l'Eurocopa i va aconseguir el seu propòsit imposant-se per dos gols a un a l'equip francès.

Just aquell dia, els reis i les seves filles s'allotjaven a l'Hotel Meliá de Lloret de Mar. Tenien al davant diversos actes relacionats amb els Premis Princesa de Girona i van decidir avançar-los mitja hora per poder veure el partit. “Després del sopar tipus còctel quan van treure una pantalla des de la qual van veure el partit al costat dels premiats que el van voler seguir”, va publicar El Mundo.

Una informació que van confirmar tots els membres de la Família Reial quan van ser preguntats sobre això. Molt emocionats davant la final, Felip va afirmar que viatjarà fins a Alemanya per recolzar la Selecció a l'últim partit de l'Eurocopa contra Anglaterra. “Bé, jo tornaré si… No ho diré, però ja sabeu”, va explicar.

El que es desconeix és si, juntament amb ell, també viatjaran la reina Letícia i les seves filles. Leonor i Sofia són dues grans aficionades de 'la Roja' i no seria la primera vegada que han viatjat per veure algun partit.

El rei Felip es va posar en contacte amb Morata

L'alegria impera a la Família Reial gràcies a la bona feina que la Selecció Espanyola ha exercit durant l'Eurocopa. La princesa Leonor i la infanta Sofia van confessar estar “molt contentes” després de ser testimonis de la darrera victòria de l'equip.

El rei Felip també comparteix el mateix sentiment i fins i tot no va dubtar a aixecar el telèfon per posar-se en contacte amb Morata per felicitar-lo. María Ángeles Alcázar va explicar a Vamos a ver la trucada que es va produir entre tots dos després del partit contra França.

Els jugadors de la Selecció Espanyola amb uniformes vermells i Felip VI amb vestit en un vestidor amb la paraula

Una informació de la qual també se'n feia ressò el diari Marca, revelant el contingut d'aquesta conversa entre Felip i el capità. "El Rei va felicitar personalment Morata a través d'una trucada en què va mostrar el seu orgull i va transmetre la seva enhorabona a tota la Selecció".

Ara, d'aquí a uns dies, el monarca complirà amb el desig que va manifestar fa unes quantes setmanes. Felip va confessar la seva intenció de viatjar a Alemanya en cas que l'equip arribés a la final i així ha estat. L'agenda institucional és buida de cara a diumenge, i per això tenen via lliure per gaudir de la final de l'Eurocopa.

➡️ Família reial

Més notícies: