Muntatge en primer pla de Letizia i Juan Carlos I seriosos
FAMÍLIA REIAL

El comunicat urgent sobre Joan Carles I que podria perjudicar a la reina Letícia

Joan Carles I ha sorprès amb una última hora que ningú s'esperava just el dia més important per als reis

Joan Carles I ha tornat a irrompre a la vida dels reis en un moment crucial. Avui, la Família Reial serà present als Premis Princesa de Girona, un dels actes més rellevants per a Leonor i Letícia.

Tot i això, el que havia de ser l'esdeveniment destacat del dia s'ha vist enfosquit per la figura de l'emèrit. Joan Carles comunicava urgentment la seva visita inesperada a Espanya, coincidint amb el gran dia de la família reial. Aquesta visita podria perjudicar a Letícia, perquè desvia l'atenció cap a l'emèrit, restant-li protagonisme.

Fotomuntatge de la reina Letizia amb una imatge del rei Joan Carles

Joan Carles I i la seva inesperada visita a Espanya

Joan Carles I, a poc a poc, va augmentant les visites a Espanya des que va ser exiliat a Abu Dhabi. D'un temps ençà, el que fou rei s'ha deixat veure per la nostra geografia fins a sis ocasions. Tot i això, malgrat la normalitat que pretén dotar les seves visites constants, continua acaparant l'interès mediàtic.

Sobretot, si aquests viatges coincideixen amb moments clau per a la família reial. El comunicat urgent que arriba de Joan Carles fa referència a la seva visita inesperada a Espanya aquest mateix dimecres 10 de juliol. Això no seria novetat si no fos perquè, avui mateix, Letícia té al davant una jornada molt especial.

Captura de Joan Carles I amb el seu amic Pedro Campos

Aquesta tarda, els reis assistiran a la celebració dels Premis Princesa de Girona. Un acte d'especial rellevància per a la Casa Reial, sobretot per a Leonor, que és l'encarregada de presidir el lliurament de guardons.

Just en el moment que la futura hereva es preparava, Joan Carles va aterrar a l'aeroport de Lavacolla, a Santiago. La visita podria perjudicar a Letícia, ja que tots els mitjans s'han centrat en la inesperada arribada de l'emèrit.

Primer pla Letizia amb rostre seriós

Ningú no s'esperava aquest viatge, cosa que ha fet que l'atenció recaigui en ell i no a Letícia en un dia assenyalat per a ella. El pare de Felip ha acaparat tot el protagonisme i aquesta visita serà pregunta obligada per als mitjans quan vegin els reis. El que provocarà una molèstia considerable a la reina, a qui l'únic que importa és la importància de l'acte d'avui.

El motiu del retorn de Joan Carles I

El motiu que ha portat Joan Carles a tornar a Espanya és degut a la seva participació en les regates de Sanxenxo. L'afició per la nàutica de l'emèrit l'ha portat a tornar a recalar a Galícia, el seu lloc predilecte quan es troba de visita.

El que crida l'atenció d'aquest viatge és que la competició no començarà fins al cap de setmana que ve. Tot i això, el que va ser rei ha avançat la seva tornada coincidint amb el gran dia de la Família Reial. Un detall que ha cridat molt l'atenció, encara que l'atribueixen al seu desig d'entrenar-se amb la tripulació.

El Rei Juan Carlos I a un veler a Sanxenxo, amb una gorra i unes ulleres de sol posades

El seu amic Pedro Campos ha estat l'encarregat de recollir-lo a l'aeroport per traslladar-lo a la residència a Sanxenxo. Amb ell romandrà aquests dies fins al seu retorn a Abu Dhabi.

Curiosament, Felip i Leonor també visitaran Galícia el pròxim 16 de juliol. Tots dos faran entrega dels despatxos als nous oficials de l'Armada a Marín, Pontevedra.

Es desconeix si Joan Carles allargarà la seva estada a Galícia per coincidir amb el seu fill i la seva neta. O si optarà per volar a Abu Dhabi diumenge, com va fer, per no ser present en el desè aniversari de la coronació de Felip.

La veritat és que la notícia d'avui gira al voltant de l'arribada de Joan Carles i no pas als Premis Princesa de Girona. Una situació incòmoda per a Letícia, enfosquida una vegada més pel seu sogre.

➡️ Família reial

Més notícies: