Álvaro Morata amb la samarreta de la selecció espanyola amb Alice Campello amb expressió seriosa i un requadre que en mostra una imatge borrosa somrient.
GENT

Primeres imatges d'Alice Campello en confirmar-se el gran problema d'Álvaro Morata

Alice Campello apareix a l'últim partit disputat per la Selecció per recolzar el seu marit després de la polèmica

Alice Campello no es va voler perdre l'últim partit que va disputar la Selecció Espanyola contra França. La dona d'Álvaro Morata va ser una aficionada més de l'equip espanyol que va celebrar la victòria i el pas a la final.

La model va ser vista a les grades, acompanyada pels seus fills donant suport al jugador, que va anar a saludar-los abans del matx. Una imatge molt significativa després de confirmar-se el problema de Morata amb l'afició que menysprea la seva feina.

Alice Campello i Álvaro Morata elegantment vestits, Alice amb un vestit blau i Álvaro amb un esmòquing, posant junts en un esdeveniment a l'aire lliure.

Alice Campello apareix per donar suport a Álvaro Morata

Alice Campello s'ha posicionat com el gran suport del capità de la Selecció Espanyola a l'Eurocopa. Dimarts passat, l'equip espanyol va disputar un partit decisiu contra França i la model va ser present a les grades.

Acompanyada dels fills que té amb el futbolista, Alice va ser testimoni de la victòria de la Selecció i ho va celebrar amb gran orgull. Sobretot, després de confirmar-se el problema de Morata amb l'afició que ha menystingut la seva feina al camp. El jugador s'ha convertit en el protagonista de la competició per les crítiques constants que està rebent i Campello ha arribat al límit.

Alice Campello somrient en un esdeveniment esportiu envoltada d'altres persones. Captura d''Aruser@s' el 10 de juliol de 2024

Hores abans del matx, les xarxes es van inundar de ferotges burles cap a Álvaro per la seva poca punteria al terreny de joc. No és un fet aïllat, doncs, des que va arrencar l'Eurocopa, el jugador de l'Atlètic de Madrid s'ha convertit en un blanc fàcil.

Ni tan sols el gol que el va situar com el quart màxim golejador de 'la Roja' l'ha salvat d'acaparar titulars. L'últim va provocar la reacció immediata d'Alice per la seva duresa. "Morata, un capità que avergonyeix Espanya i no només pel seu pobre nivell a l'Eurocopa", deia.

Álvaro Morata amb uniforme d'Espanya al camp durant un partit.

Aquestes paraules es van publicar un dia abans que la Selecció es disputés la semifinal, i Campello va témer que pogués influir al seu marit. “M'al·lucina que en comptes d'animar a un jugador de la vostra selecció us dediqueu a intentar a enfonsar-lo”, va publicar la model.

Alice no només s'ha dedicat a defensar la seva parella a través de les xarxes, també al camp de joc. Tot i la logística que porta mobilitzar els seus quatre fills, la model va voler que tota la família estigués a la semifinal. Una manera molt clara de recolzar el jugador en un moment clau i delicat per a ell.

Alice Campello, la gran defensora del seu marit

Per Alice Campello, l'Eurocopa és una competició summament difícil de suportar. No només per la tensió que suposa veure cada partit, sinó també per les repercussions que la figura del seu marit està provocant fora.

Campello s'ha posicionat com la gran defensora de Morata i no dubtava a denunciar l'assetjament i l'enderrocament pel que està passant. Mitjançant tres stories, la model s'ha dedicat a enumerar una per una les crítiques més demolidores que ha estat rebent Álvaro.

Storie d'Alice Campello a Instagram amb un article d''El Confidencial' defensant Álvaro Morata

“Com penseu que una persona pot donar el màxim pel seu país quan sent que no s'hi creu?”, preguntava als seus haters. L'empresària entén que hi hagi discrepàncies sobre la manera de jugar de Morata, però assenyala que “hi ha formes i maneres de dir les coses”. Encara més si s'està a hores de disputar un partit tan decisiu com el de dimarts passat.

A més, Alice ha volgut traslladar a tots els que critiquen el mal que poden fer amb aquests comentaris tan negatius. "Aquests jugadors tenen mare, pare, dona, fills que han de llegir aquestes barbaritats gratuïtes", denunciava.

Per acabar, la model llançava una reflexió per mirar de conscienciar que aquest tipus de comportaments no haurien de ser acceptats. “Cal ser millor persona i no normalitzar aquest tipus de coses. Sempre cal tenir respecte si volem respecte”, sentenciava.

➡️ Gent

Més notícies: