Muntatge d'una botiga de roba, Ainhoa Armentia seria amb un mocador blau al coll i Iñaki Urdangarin seriós
GENT

Ainhoa Armentia, assenyalada: revelen què ha fet amb Iñaki Urdangarin en una botiga

La parella d'Iñaki Urdangarin no ha pogut evitar que transcendeixi una informació relacionada amb l'última escapada

Iñaki Urdangarin ha aconseguit recuperar la seva vida normal després de saldar els deutes amb la justícia pel cas Nóos. Pocs mesos després del seu divorci de la infanta Cristina, l'exjugador d'handbol continua endavant amb la relació amb Ainhoa Armentia. Amb ella, Urdangarin ha posat rumb a Londres, on la parella ha protagonitzat un episodi molt comentat.

L'excunyat del rei Felip VI i la reina Letícia ha fet una escapada romàntica a la capital britànica. Allà han pogut passejar pels carrers de la ciutat i anar de compres. La parella ha estat fotografiada per Bond Street on apareixien carregats de borses.

Ainhoa Armentia ha viatjat a Londres amb un objectiu clar

Aquest és un dels carrers principals de compres de Londres, que travessa Mayfair des de Piccadilly al sud, fins a Oxford Street al nord. De fet, hi ha moltes de les botigues més prestigioses del món, per exemple: Bulgari, Burberry, Chanel, Cartier, Dolce Gabbana, Hermès o Jimmy Choo.

Urdangarin i Armentia en cap moment van escatimar en despeses i van tornar després al seu hotel ubicat a St James's Park. Un establiment amb preus que van des dels 200 € per habitació i nit. La parella es va decantar per aquest enclavament al centre de Londres per tenir al seu abast el Tàmesi, l'Abadia de Westminster, el palau de Buckingham o el Big Ben.

Durant aquests dies els enamorats també han tingut ocasió de passejar amb bici pels carrers de Londres recorrent els llocs més emblemàtics.

Iñaki Urdangarin amb jaqueta grisa i gorra i junts negres al costat d'Ainhoa Armentia amb jaqueta rosa i gorra i guants negres corrent

L'exduc de Palma i la seva parella van gaudir de l'anonimat que no haurien pogut tenir a qualsevol punt geogràfic espanyol. Un viatge que se suma a la llista d'escapades que han fet des que va començar la seva relació.

Les seves fotos a Londres arriben poques setmanes després d'un viatge a Cambodja en què Iñaki va aprofitar per visitar la seva filla, Irene Urdangarin. Marràqueix, Baqueira Beret, Alacant, Eivissa o Formentera han estat unes altres de les destinacions de la parella.

Dos anys després d'anunciar-ne la separació, l'exduc de Palma i la seva parella estan gaudint al màxim de la seva relació. Ara, després de la signatura de divorci, amb més llibertat encara.

El viatge a Londres se suma a la llista d'escapades de la parella

Tot i que l'exduc no té feina coneguda, crida l'atenció que es pugui permetre aquest tipus de viatges a l'estranger. Iñaki percep un subsidi com a pres en llibertat de 463,21 € al mes.

Segons el periodista Juan Luis Galiacho, Urdangarin va rebre dos milions d'euros com a compensació per un llibre que una editorial li va proposar escriure, però que finalment no va escriure. També es va comentar que la infanta Cristina li pagaria una quantitat mensual elevada malgrat el divorci, uns 25.000 €.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa

Unes altres fonts apunten que és l'emèrit Joan Carles qui finança la nova vida d'Urdangarin i la seva parella. Encara que no hi ha confirmació de cap de les parts, la veritat és que l'estil de vida d'Urdangarin no és pròpia d'un ciutadà que està aturat.

➡️ Gent

Més notícies: