Muntatge de Carles III amb vestit gris i corbata blava, acompanyat d'Ana del Regne Unit amb barret gris i expressió seriosa en un cercle vermell.
FAMÍLIA REIAL

Així es troba Carles III després de descobrir on és la princesa Anna

Tot i el mal moment personal pel qual està passant, Carles III no ha pogut evitar preocupar-se per la seva germana

Carles III torna a rebre un nou cop personal. Segons ha transcendit les últimes hores, la princesa Anna està ingressada a l'Hospital Southmead de Bristol després de patir un accident aquest diumenge, 23 de juny, a la tarda.

Tal com es pot llegir al comunicat emès des del palau de Buckingham, només succeir els esdeveniments, Carles III va ser ràpidament informat de la situació de la seva germana.

Carles III i Anna del Regne Unit, en una imatge dividida; ell porta vestit i ella porta un barret blau.

Tot i això, i encara que ja s'ha confirmat que la princesa només ha patit “ferides lleus i una commoció cerebral”, no hi ha dubte que Carles III està molt preocupat per ella.

Tant és així que, només rebre aquesta informació, el monarca no va trigar a unir-se “a la família per enviar el seu amor i desitjos a la princesa per a una ràpida recuperació”.

A més, no hi ha cap mena de dubte que tant Carles III com la resta de la Família Reial estan molt pendents de l'evolució de la princesa Anna. Un cop dur que s'ha produït en un dels moments més crítics per a la monarquia britànica.

El rei Carles III seriós mirant fixament

A principis d'any, i a través del corresponent comunicat, el rei va anunciar que patia càncer. Malaltia que el va mantenir durant uns mesos allunyat del tot de les seves obligacions institucionals.

Per la seva banda, Kate Middleton també està lluitant contra aquesta dura malaltia. Tot i això, la gestió que ha dut a terme la princesa davant aquesta crisi ha estat molt diferent de la de Carles III.

A finals de gener va sortir a la llum que la nora del monarca havia estat intervinguda d'una operació abdominal. Tot i això, i després de sortir a la llum tota mena de rumors, no va ser fins al mes de març quan la royal va revelar què és el que veritablement li succeïa.

Carles III, molt preocupat per la seva germana després de conèixer tots els detalls del seu accident

Fa tot just unes hores, un portaveu del palau de Buckingham ha emès comunicat informant sobre l'últim accident que ha patit la princesa Anna als 73 anys.

Tal com es pot llegir en aquest escrit, la germana de Carles III “ha patit ferides lleus i una commoció cerebral després d'un incident a la finca de Gatcombe Park”.

Anna del Regne Unit amb un barret elegant adornat amb plomes i una cinta blava, porta un collaret de perles i arracades de perles, i té una expressió seriosa.

Des d'aquest diumenge, i com a mesura de precaució, la princesa es troba en observació a l'Hospital Southmead, situat a Bristol. "S'espera que es recuperi completament i ràpidament", apunta el comunicat.

Com es podia esperar, aquesta notícia ha suposat un cop dur per a Carles III, que actualment està batallant contra el seu càncer. Tot i això, i malgrat la seva situació, el monarca no ha pogut evitar preocupar-se per la seva germana Anna.

Les malalties del rei i Kate Middleton, i l'accident de la princesa, no han estat els únics contratemps que s'han generat a la Família Reial en els darrers mesos.

A finals de gener, l'exdona del príncep Andreu, duc de York, va tornar a convertir-se al centre de totes les mirades. En aquell moment va sortir a la llum que Sarah Ferguson havia estat diagnosticada amb un tipus de càncer de peu.

Tot i això, i després de mesos de tractament, el passat 2 de juny la royal va assegurar durant una entrevista a Hello! que el seu malson estava desapareixent a poc a poc. “M'he de fer controls periòdicament i protegir-me del sol, però ja no estic fent immunoteràpia, ni quimioteràpia, ni prenent cap medicament”.

➡️ Família reial

Més notícies: