Muntatge d'Ainhoa Armentia al carrer i Iñaki Urdangarin seriosos
FAMÍLIA REIAL

Iñaki Urdangarin no menteix: l'última cosa que ha dit de l'embaràs d'Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin aclareix què hi ha de cert en els rumors que apunten que serà pare amb Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin continua endavant amb la seva història d'amor amb Ainhoa Armentia. Un cop formalitzat el divorci amb la infanta, tots dos tenen via lliure per gaudir del seu amor. També per començar una vida en comú i fer plans de futur.

No obstant això, és clar que en aquests plans no entra tornar a ser pares. Fa un any es va rumorejar sobre l'embaràs d'Ainhoa i Urdangarin ho va negar de manera categòrica. El que confirma que Iñaki no mentia, ja que, efectivament, Armentia no estava embarassada.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019

Iñaki Urdangarin no menteix sobre l'embaràs d'Ainhoa Armentia

La relació entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continua acaparant l'interès mediàtic. Tot i que l'exduc de Palma vol tornar a gaudir d'un cert anonimat, cada mica surten notícies sobre la seva relació sentimental.

Una va acaparar gran interès, ja que guardava relació amb el suposat embaràs de la basca. L'any 2023 es va especular que Ainhoa estava embarassada d'Iñaki, però aquest ho va desmentir. Ara, s'ha pogut comprovar que Urdangarin no mentia, ja que, més de nou mesos després, no hi ha cap rastre de cap nadó.

Primer pla d'Iñaki Urdangarin sortint del centre penitenciari

Són molt poques les vegades en què Iñaki o Ainhoa es pronuncien als mitjans de comunicació. Tot i això, davant la notícia que la parella estava esperant el seu primer fill en comú, no van trigar a reaccionar. Va ser el programa Sálvame el que va recollir testimonis de persones que afirmaven que a la basca se li apreciaven corbes de premamà.

"No sé per què seguiu inventant mentides, ja està bé", responia Ainhoa als reporters d'Europa Press, visiblement indignada. Iñaki va sostenir les paraules de la seva parella negant que aquesta estigués embarassada.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant junts pel carrer

El que podria haver estat una manera d'encobrir la bona nova s'ha acabat demostrant que Iñaki no mentia. Ha passat més d'un any des que sortís a la llum el rumor i Ainhoa, en cap moment, no ha presumit d'embaràs.

Si bé ja fan una vida junts, no sembla que estigui entre els seus plans tenir un fill en comú. Recordem que Armentia és mare de dos nens, i Urdangarin en té quatre amb la infanta Cristina. Per això cap dels dos estaria pensant a ampliar encara més la família.

Iñaki Urdangarin referma la seva relació

Fa anys que Iñaki Urdangarin lluita per tenir una relació amb Ainhoa d'allò més normal. És cert que el seu passat amb la infanta impedeix aquest anonimat, però a poc a poc va refent la seva vida.

Tots dos gaudeixen de plans junts i sol ser habitual veure'ls practicant el seu esport preferit pels carrers de Vitòria. El que encara queda pendent és que els seus fills acceptin la seva relació amb l'advocada i pugui assolir el seu objectiu: una reunió familiar.

Iñaki Urdangarin amb jaqueta grisa i gorra i junts negres al costat d'Ainhoa Armentia amb jaqueta rosa i gorra i guants negres corrent

Aquest és l'únic hàndicap que impedeix ser completament feliç amb Armentia. Els conflictes amb Juan, Pablo, Miguel i Irene segueixen estant presents, cosa que fa que la relació amb ells estigui deteriorada.

Per això la idea de portar el món a un nou membre sigui una de les últimes coses que a Iñaki li passin pel cap. Si els seus fills no accepten que estigui amb Ainhoa, molt menys acceptarien que tingués un fill amb ella.

Ainhoa Armentia arribant al seu lloc de treball, a 02 de març de 2023, a Vitòria, amb rostre seriós

De moment, la parella no necessita ampliar la família per consolidar la seva relació. Fa mesos que viuen junts a la casa que han llogat i condicionat a Vitòria. Encara no hi ha data per al casament, però, tal com es va publicar a ¡Hola!, és una cosa que sí que tenen pensat fer.

“N'han parlat i és més que probable que acabin contraient matrimoni en el futur”, afirmaven fonts properes a la parella.

➡️ Família reial

Més notícies: