Un jove amb una gorra blanca i vermella somriu a la cambra, mentre en un requadre circular es mostra la mateixa persona posant amb la família davant d'un edifici de maons.
FAMÍLIA REIAL

Frederic i Mary de Dinamarca, units pel seu fill Christian el dia més especial

Christian, fill de Frederic i Mary de Dinamarca, els uneix el dia més especial

Christian, el fill dels reis Mary i Frederic de Dinamarca, ha fet sentir molt orgullosos els seus pares en el dia més especial. I és que ja ha acabat el Batxillerat i ben aviat es graduarà amb magnificència.

"Estic molt feliç i satisfet. És bo convertir-se en graduat. De veritat estic molt satisfet i molt feliç", ha confessat davant dels mitjans i acompanyat pels seus éssers estimats.

El jove, futur hereu al tron, ja ha posat fi a les classes i es disposa a gaudir de l'estiu amb la família i envoltat d'amics.

Una família de sis persones posa per a una foto exterior, amb un edifici de maó vermell de fons.

"Suposo que celebraré i gaudiré l'estiu amb els meus amics, família i classe. Després de les vacances d'estiu probablement sortiré i veuré el món", afegia el fill de Mary i Frederic de Dinamarca respecte als seus plans.

Així, la família reial danesa al complet ha volgut acompanyar el jove en el seu gran dia, on han aprofitat per posar tots junts.

Instantànies on hem pogut veure'ls compartir gestos de complicitat, picant de mans a l'esquena i mirades plenes d'afecte. Tot i els nervis per haver d'enfrontar-se a un examen tan important, ha agraït l'afecte que li ha brindat la família.

El fill de Mary i Frederic de Dinamarca els fa sentir molt orgullosos

"Suposo que sempre estàs una mica nerviós abans d'un examen final. Ha estat genial tenir els meus germans amb mi avui", ha assegurat.

Christian ja ha finalitzat els seus estudis de Batxillerat i es graduarà el pròxim 28 de juny a l'Ordrup Gymnasium.

I, encara que el jove no ha volgut revelar la nota que ha tret, a la gorra que portava posada (i segons marca la tradició) podia llegir-se el número 10. Això indica que podria haver tret una matrícula d'honor.

Sens dubte, una gran notícia que no pot fer sentir més orgullosos Mary Donaldson i Frederic de Dinamarca.

Un jove amb una gorra blanca i vermella amb una dona somrient, tots dos drets davant d'una paret de maó.

"És molt natural que no vulgui parlar de qualificacions en públic. Segueix la tradició que, com a membre de la reialesa, no surts a parlar d'aquests temes", ha apuntat Christian.

D'aquesta manera, el jove segueix els passos del pare, que sempre ha procurat evitar parlar sobre aquesta mena de temes.

"Tampoc en sentim parlar gaire quan el rei Frederic es va convertir en estudiant o va fer exàmens a la universitat", li han donat la raó. "No és una cosa del que s'hagi d'estar parlant".

➡️ Família reial

Més notícies: