Muntatge de Leonor amb rostre somrient i Irene Urdagnarin amb rostre seriós
FAMÍLIA REIAL

El motiu pel qual Irene Urdangarin es nega a sopar a La Zarzuela amb Leonor

Irene Urdangarin s'assabenta del suposat error de seguretat que s'ha produït a La Zarzuela en relació amb Leonor


Des que va fer la majoria d'edat, Irene Urdangarin sempre ha intentat portar una vida allunyada dels mitjans de comunicació. Tant és així que aquest dimecres, 26 de juny, ha estat la primera vegada que la noia ha respost alguna de les seves preguntes.

Per això, quan s'han interessat per com ha viscut ella el seu voluntariat a Cambodja, la filla dels exducs de Palma ha estat molt clara: “Bé, gràcies”. Tot i això, i fent gala de la seva discreció, s'ha negat a pronunciar-se sobre altres aspectes de la seva vida, com la seva relació amb Juan Urquijo.

Una dona caminant en una cinta transportadora en un edifici modern amb un rètol que diu “ICONIC ART” al fons.

Ara, i després de fer-se ressò de l'última filtració que s'ha produït en relació amb la vida privada de la seva cosina Leonor, Irene Urdangarin ha pres una decisió important.

Segons ha transcendit, la noia estaria evitant compartir moments amb la princesa, com ara sopar juntes a La Zarzuela, per evitar que aquesta estampa vegi la llum. I tot arran de la bretxa a la seguretat que, segons sembla, s'ha produït dins del palau.

Leonor i Irene Urdangarin, Leonor amb un vestit vermell i Irene amb una jaqueta negra, posen en diferents entorns.

Fa només uns dies, Leonor es va convertir en el centre de totes les mirades. Tal com va transcendir, la cosina d'Irene Urdangarin va ser gravada per diverses persones gaudint de les festes de la localitat de Jaca (Osca).

Imatges que, posteriorment, van ser difoses per tots els mitjans de comunicació. Hi podem veure la princesa molt somrient i pujada en una de les atraccions de la fira.

Irene Urdangarin s'allunya de Leonor per evitar que es filtri informació de la seva vida privada

Encara que no va poder assistir a l'acte de cloenda de l'Acadèmia General Militar de Saragossa el 19 de juny passat, Leonor va viatjar fa uns dies fins a la localitat aragonesa de Jaca. I tot per gaudir amb els seus companys de les festes del municipi.

I malgrat que durant aquests anys la monarquia ha evitat per tots els mitjans que sortissin a la llum imatges com aquestes, ara no n'han pogut evitar la filtració.

Una dona conduint un cotxe de xoc a una fira mentre altres persones observen.

Una possible escletxa en la seguretat de La Zarzuela que molts consideren que es tracta d'una estratègia es duia a terme des de la institució. En un intent per modernitzar i apropar la monarquia als joves, els reis actuals podrien estar utilitzant la bona imatge que s'ha guanyat la seva filla en benefici seu.

Sigui com sigui, Irene Urdangarin vol continuar portant una vida discreta i lluny dels mitjans de comunicació. Motiu pel qual hauria pres la decisió de reunir-se el mínim possible amb la seva cosina Leonor.

Tot i que sempre ha esquivat les preguntes de la premsa, aquest dimecres, 26 de juny, la filla de la infanta Cristina n'ha fet una excepció. A les portes de l'aeroport de Madrid, la noia no ha tingut objeccions a assegurar que la seva experiència a Cambodja ha estat molt bona.

Tanmateix, s'ha mostrat més reticent a parlar sobre la seva relació amb Juan Urquijo. Tant és així que, només ha tingut l'oportunitat, Irene Urdangarin ha fugit del lloc sense pronunciar-s'hi.

➡️ Família reial

Més notícies: