María Verdoy amb cabells llargs i ondulats, vestida amb un top negre, apareix a 'Socialité'; a la cantonada superior dreta de la imatge hi ha un requadre que mostra un grup de persones assegudes a la gespa sota un arbre. Captura de 'Socialité' el 29 de juny de 2024
FAMÍLIA REIAL

María Verdoy mostra la princesa Leonor com mai no se l'havia vist fins ara

María Verdoy, al seu programa de 'Socialité', ha ensenyat imatges del que ha fet Leonor aquests dies

María Verdoy, presentadora del programa Socialité, ha sorprès avui el públic amb unes imatges exclusives de la princesa Leonor. Concretament, de la manera que ha tingut de gaudir de les festes de Jaca, una localitat situada a la província d'Osca.

Aquestes fotografies han revelat una faceta de la jove hereva al tron que poques vegades s'ha vist. I és que hi apareix gaudint del seu temps lliure en companyia d'amics, en un entorn informal i festiu.

Antonio Santana i María Verdoy dempeus al set de 'Socialité' colorit amb una pantalla gran que mostra una animació de dibuixos animats. Captura de 'Socialité' el 29 de juny de 2024

L'exclusiva de María Verdoy a Socialité sobre Leonor

A les imatges emeses per Socialité, la filla dels reis apareix en un prat al costat dels seus amics, gaudint d'una tarda d'activitats típiques de les festes locals. Segons un testimoni presencial, “al prat els joves es reuneixen per menjar, ballar, beure abans de la festa de la nit. Ella estava com un més, en una zona amb taules plegables i cadires”.

“Ens vam adonar que era ella perquè hi havia per allà un parell de vigilants”. Vaja, que ha subratllat la naturalitat amb què Leonor s'integra al seu entorn, malgrat el seu estatus real.

El que més ha cridat l'atenció d'aquestes fotos és la capacitat de la princesa per desenvolupar-se com una adolescent més. I és que, malgrat el pes que té, ha gaudit de rialles i moments amb els amics sense la formalitat que habitualment l'envolta.

A més, l'endemà, la princesa, segons el testimoni de María Verdoy, es va dirigir a una altra localitat propera, Murillo de Aragón. Ho va fer per practicar ràfting, demostrant el seu gust per les activitats a l'aire lliure i el seu esperit aventurer. Aquesta combinació d'activitats festives i esportives ressalta així una faceta més personal i dinàmica de Leonor que poques vegades es mostra als mitjans.

Antonio Santana i María Verdoy comenten sobre la vida social de Leonor mentre se'n mostren imatges amb amics a 'Socialité'. Captura de 'Socialité' el 29 de juny de 2024

La importància d'aquestes imatges de Leonor per a la Casa Reial

Les imatges difoses per María Verdoy a Socialité tenen un valor significatiu per a la imatge pública de la Casa Reial. Presenten la princesa Leonor en una llum més propera i accessible, humanitzant-la davant dels ulls del públic. Això és crucial en un moment en què la monarquia cerca connectar més amb la ciutadania.

Una dona conduint un cotxe de xoc a una fira mentre altres persones observen.

Leonor ha anat guanyant protagonisme als mitjans a mesura que assumeix més responsabilitats com a hereva al tron. La seva formació a l'Acadèmia General Militar de Saragossa ha estat àmpliament coberta per la premsa, mostrant el seu compromís i preparació per a futurs deures reals. Tot i això, aquestes noves instantànies proporcionen un contrapès necessari, presentant-la com una noia jove, vibrant i connectada amb la seva generació.

Vist el que s'ha vist, aquest estiu sembla estar sent molt especial i diferent per a la filla gran dels monarques. I és que està gaudint de diverses activitats en companyia dels amics abans de reprendre les seves obligacions oficials. Amics amb qui espera gaudir de més moments de festa en el que queda d'estació.

➡️ Família reial

Més notícies: