Mary i Federico de Dinamarca vestida amb vestits formals i adorns reals, amb dues imatges circulars superposades a la part inferior que mostren moments casuals de la seva vida.
FAMÍLIA REIAL

Les imatges de Mary i Frederic de Dinamarca que mostren el seu gran canvi físic

Frederic de Dinamarca i la reina Mary reapareixen per recolzar el seu fill Christian durant la seva graduació

Frederic de Dinamarca i Mary Donaldson han reaparegut amb els seus fills per un motiu molt especial, i és que no s'han volgut perdre la graduació del príncep Christian.

I la veritat és que el seu canvi físic ha cridat molt l'atenció, ja que podem veure tots dos molt elegants i relaxats. A més, cal destacar que el rei de Dinamarca llueix més prim i guapo que mai.

Igual que Mary Donaldson, que s'ha deixat veure molt somrient, com tota mare orgullosa davant d'aquest gran èxit del seu fill. I envoltada de la resta de familiars que tampoc no s'han volgut perdre la graduació.

Una multitud de persones, algunes amb bicicletes, es reuneixen a l'aire lliure en un esdeveniment.

Tot i que la veritat és que novament la parella també protagonitza titulars per l'evident distanciament que es veu entre ells.

Fa uns dies, la mostra d'afecte de Frederic de Dinamarca a la seva esposa, que decidia passar-li la mà per l'esquena amb tendresa, cridava molt l'atenció.

I és que fa temps que no els vèiem tan propers, i més des que la polèmica amb Genoveva Casanova fes esclatar tot pels aires.

Les darreres imatges de Mary i Frederic de Dinamarca que reflecteixen el seu gran canvi

Precisament, fa poc coneixíem que havien admès a tràmit la demanda de Casanova per les imatges que van publicar de tots dos a la revista Lecturas. Imatges en què podíem veure'ls passejar molt acaramel·lats per Madrid.

Tot i això, tant Frederic com la seva dona Mary han fet front als rumors i semblen haver sortit reforçats amb la situació. És més, Frederic pujava al tron.

Un grup de persones, algunes joves, estan reunides a l'aire lliure; un home de cabell canós i barba, vestit amb un sac beix i camisa blava, sembla estar assenyalant alguna cosa mentre els altres observen.

Del que no hi ha dubte, és que els reis de Dinamarca segueixen units pels seus fills, que en són la gran prioritat. I més ara que veuen com Christian ja comença a obrir-se pas al món, afrontant nous reptes dins de la família reial danesa.

L'hereu al tron ha acabat els estudis de Batxillerat, per la qual cosa ara podrà gaudir de l'estiu amb la família i els amics. Una gran notícia que dona una mica de normalitat a la família enmig del caos que han enfrontat durant els darrers mesos.

A més, també els hem pogut veure més units que mai. Recordem que es van convertir en el gran tema de la premsa del cor, sobretot després de destapar-se la suposada infidelitat de Frederic a la seva dona.

I els gestos de la mateixa Mary deixaven entreveure que estava força afectada per la situació, cosa que fa que el gran canvi que han experimentat sigui encara més cridaner.

➡️ Família reial

Més notícies: