Home calb amb ulleres davant d'un muntatge d'imatges que inclou dues persones en vestit formal, una dona i un home, i un missatge de text a una pantalla de telèfon.
FAMÍLIA REIAL

Jaime del Burgo creua els límits del que explica sobre Pedro Sánchez i Felip VI

Jaime del Burgo ha enviat un contundent avís al rei Felip VI i ha involucrat també Pedro Sánchez

Jaume del Burgo torna a acaparar el focus mediàtic per les últimes amenaces que ha llançat contra Felip VI i el mateix Pedro Sánchez.

Muntatge amb el rei Felip VI seriós, Letizia mirant cap amunt i Jaume del Burgo amb ulleres

Del Burgo ha recorregut novament a les xarxes socials, que s'han convertit en la seva via d'escapament favorit, per denunciar el hackeig que ha patit a Twitter.

Molt dolgut per la suposada traïció de Letícia, ja que recordem que ell assegura que van mantenir un romanç secret fa anys, Jaime del Burgo torna a la càrrega una vegada més.

Un afer sobre el qual amenaça d'anar revelant nous detalls que podrien fer saltar pels aires l'estabilitat de la família reial. I just ara que Felip VI ha celebrat el seu desè aniversari com a rei.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós

Després d'amenaçar de publicar un llibre on explicaria les seves aventures amoroses amb Letícia, ara Jaime del Burgo fa un pas més. D'aquesta manera, es planteja produir una sèrie de televisió inspirada en aquesta.

Una sèrie que ja es trobaria “en fase de preproducció cinematogràfica”, tal com ha compartit ell mateix amb els seus seguidors.

Així, també ha revelat el suposat missatge que li ha enviat a Felip VI perquè no obstaculitzi el projecte.

Foto del rei Felip VI parlant amb Pere Sánchez durant l'acte de jura de Constitució de la princesa Leonor

Jaime del Burgo ataca directament Felip VI i Pedro Sánchez

"Jugarem net. O jugarem brut. Sé dels vostres acostaments a X i a Netflix (Espanya)", es pot llegir a la pantalla.

"Jo negociava amb Netflix USA", assegura. De la mateixa manera, explica que el cost per l'enregistrament de quatre episodis de Lobos (que és com es titula el seu llibre) és de 40 milions d'euros.

"I el 2027 no hi seràs. No facis servir el poder de la Corona per silenciar un ciutadà que pensa diferent", adverteix Felip VI. "No funcionarà".

Jugarem net. O jugarem brut. Sé dels vostres acostaments a X ia Netflix (Espanya). Jo negociava amb Netflix USA. El cost de Llops en 4 episodis és de 40 milions. Els va finançar jo sol. Es rodarà a Cinecittà. I el 2027 no hi seràs. No facis servir el poder de la Corona per silenciar un ciutadà que pensa diferent. No funcionarà. Almenys Alfonsín era un home honrat i honorable. El nou és un vermell que no té a gala cap dels valors anteriors. En vista de la seva trajectòria.

Un nou i contundent atac que va dirigit contra el rei i no sabem si obtindrà resposta. Tot i que aquí no s'acaba el discurs, ja que també el president del Govern, Pedro Sánchez, s'ha vist esquitxat.

Jaime del Burgo ha apel·lat al mateix Elon Musk per denunciar que estava sent víctima d'un hackeig al seu compte.

"Estimat Elon, Casa Reial i Pedro Sánchez es van reunir amb l'antiga direcció de Twitter i els que encara segueixen al capdavant de X a Espanya", sosté completament indignat.

A més, confirma que han aconseguit el seu objectiu. "La reducció dels meus seguidors de 300.000 seguidors a 10.000 i que ara només vegi pornografia quan accedeixo al meu compte", s'ha lamentat.

Sembla que ara Jaime del Burgo acusa Felip VI i Pedro Sánchez d'intervenir per silenciar-lo a les xarxes socials i que així no tingui tant abast.

➡️ Família reial

Més notícies: