Muntatge d´Iñaki Urdangarin amb rostre neutre i Miguel Urdangarin amb la boca oberta
FAMÍLIA REIAL

Així ha reaccionat Iñaki Urdangarin en descobrir la veritat sobre Miguel Urdangarin

Fins ara, s'havia dit que Miguel Urdangarin estava vivint a La Zarzuela, però res més lluny de la realitat

Fa uns dies, va sortir a la llum una nova i inesperada notícia relacionada amb Miguel Urdangarin. Tal com ha transcendit, el jove hauria optat per seguir els passos de la seva germana Irene i s'hauria instal·lat a La Zarzuela amb ella i la reina Sofia. Informació que no va semblar gens bé a Iñaki Urdangarin.

Tot i això, acaba de sortir a la llum una última hora que ha aconseguit tranquil·litzar l'exduc de Palma. Pel que sembla, el net de l'emèrit no està vivint al Pavelló de la Reina amb la seva àvia materna, tal com s'havia dit fins ara.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019

Durant aquest temps, Iñaki Urdangarin ha intentat per tots els mitjans allunyar-se de la família reial, més concretament, de la reina Letícia. I tot pels múltiples desacords que han tingut aquests anys.

Entre ells, la traïció que, segons el pare de Miguel Urdangarin, va patir per part dels reis d'Espanya en relació amb el cas Nóos. Tal com ha transcendit, la monarca va demanar al seu marit distanciar-se de l'exjugador d'handbol per evitar que la casa reial es veiés esquitxada per aquesta trama de corrupció.

Un gest que, com calia esperar, Iñaki Urdangarin no es va prendre gens bé. Per aquest motiu, i després de sentir-se desplaçat i traït pels reis d'Espanya, l'exduc de Palma va decidir deslligar-se completament de la família de la seva exdona.

Muntatge amb foto de la reina Sofia al costat esquerre i Miguel Urdangarin al costat dret, tots dos en pla mitjà mirant a càmera

Tant és així que, després del seu divorci de la infanta Cristina, ha demanat públicament que no se'l relacioni més amb la monarquia espanyola. A més, més d'una vegada, ha assegurat que no vol que els seus fills tinguin cap mena de relació amb ells, cosa que ha acabat afectant Irene.

Per això, quan Iñaki Urdangarin es va assabentar que el seu fill Miguel estava vivint a La Zarzuela amb la seva àvia materna, no va poder evitar saltar pels aires. Tot i això, ara que ja ha sortit a la llum que aquesta informació és falsa, l'exjugador d'handbol s'ha mostrat molt més tranquil.

Iñaki Urdangarin, més tranquil en saber que Miguel Urdangarin no està vivint a La Zarzuela

El 6 de juny passat, Semana va assegurar que Miguel Urdangarin havia decidit instal·lar-se a Madrid després d'acabar els estudis superiors a Londres. I encara que en un principi va tornar a Ginebra, després del seu accident d'esquí, el fill d'Iñaki Urdangarin va canviar de plans.

Segons va saber aquesta revista del cor a través de fonts de tota solvència, la intenció del jove era ampliar els seus estudis en ciències naturals. Decisió que no li va agradar gens a l'exduc de Palma.

Miguel Urdangarin mirant el mòbil amb una armilla grisa, pantalons curts vermells i una bossa

Tant és així que, segons ha transcendit, Iñaki Urdangarin ha mostrat públicament el seu desacord en assabentar-se d'on vivia Miguel Urdangarin.

Ara bé, gràcies a l'última informació, l'exmarit de la senyora Cristina està més tranquil en saber que el seu fill no és a La Zarzuela.

Qui sí que viu amb la reina Sofia és la seva filla Irene. Després d'acabar el seu voluntariat a Cambodja, la noia ha decidit instal·lar-se a Madrid per acabar de treure's en carnet de conduir. Cosa que no li ha semblat gens bé a Felip VI.

➡️ Família reial

Més notícies: