Muntatge d'Iñaki Urdangarin amb un somriure forçat amb una imatge de Juan Urquijo i un emoji de 'X'

GENT

Iñaki Urdangarin es torna un problema per a Juan Urquijo, parella d'Irene Urdangarin

Iñaki Urdangarin no vol que la seva filla Irene tiri endavant la seva relació sentimental amb Juan Urquijo

Tot i que Irene Urdangarin sembla que està molt feliç i il·lusionada amb la seva nova relació sentimental, Iñaki Urdangarin no veu amb bons ulls aquest inesperat romanç. Tant és així que, segons ha transcendit les últimes hores, l'exduc de Palma no aprova el festeig de la seva filla i Juan Urquijo.

Després que l'exmarit de la infanta Cristina ingressés a la presó després de ser condemnat pel Cas Nóos, es va produir un evident distanciament entre ell i la seva filla petita. Motiu pel qual se n'han assabentat aquesta notícia a través dels mitjans de comunicació.

Muntatge d'Iñaki Urdangarin seriós amb els braços plegats, Irene Urdangarin amb els llavis estrets i caçadora marró i Juan Urquijo somrient en vestit negre

Tot i això, el que veritablement ha generat aquesta animadversió per part d'Iñaki Urdangarin cap a Juan Urquijo és el seu vincle amb la Família Reial espanyola.

Gràcies al mediàtic casament de Teresa Urquijo i José Luis Martínez-Almeida vam poder conèixer quin és el parentiu que hi ha entre els germans Urquijo i don Juan Carlos.

Segons ha transcendit en les últimes setmanes, Teresa de Borbó-Dos Sicílies i Borbó-Parma, l'àvia materna de Joan Urquijo, és cosina del rei emèrit. Motiu pel qual Iñaki Urdangarin no acaba d'aprovar la nova relació d'Irene.

Iñaki Urdangarin no aprova la relació de la seva filla Irene i Juan Urquijo

Fa tot just uns dies, la revista Hola! va treure en exclusiva les primeres imatges d'Irene Urdangarin i Juan Urquijo. Instantànies que han fet oficial la història d'amor.

Tal com ha confirmat aquesta capçalera, la filla d'Iñaki Urdangarin i el germà de Teresa Urquijo "surten junts des de fa mesos". Tot i això, no ha estat fins ara quan les càmeres han aconseguit captar-los "junts i il·lusionats".

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid

A més, durant aquests dies han sortit a la llum més dades sobre la nova il·lusió d'Irene Urdangarin. Segons ha transcendit, Juan Urquijo té 25 anys i va estudiar a l'escola St. George's, un prestigiós centre d'estudis madrileny situat a La Moraleja.

Posteriorment, continuo amb la seva formació al Regne Unit, on va cursar el grau d'Enginyeria Agrària a la coneguda Royal Agricultural University. Tot i això, hi ha un petit detall que comparteix amb la filla d'Iñaki Urdangarin.

Igual que la seva actual parella sentimental, Juan Urquijo també ha fet una tasca de voluntari, però si escau, en una zona de les Filipines.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa

No obstant això, i malgrat el bon currículum del jove, Iñaki Urdangarin no acaba de veure amb bons ulls la relació de la seva filla Irene. Però poc o res tenen a veure els set anys de diferència que hi ha entre ells.

Des que va saltar pels aires el Cas Nóos, i després de posar fi al seu matrimoni amb Cristina, l'exjugador d'handbol no vol tenir res a veure amb la corona espanyola. Tant és així que l'esportista no es refia de res que estigui relacionat amb la Casa Reial.

Per la seva banda, Irene Urdangarin també ha pres una important decisió que afecta de manera directa Iñaki Urdangarin. A conseqüència de la mala relació que manté amb el seu pare, la noia ha deixat molt clar que no vol que conegui la seva parella.

➡️ Gent

Més notícies: