Muntatge de Miguel Urdangarin seriós i Joan Carles I dins un cotxe
FAMÍLIA REIAL

L'última hora sobre Miguel Urdangarin podria enfadar molt a Joan Carles I

Miguel Urdangarin ha sorprès prenent una ferma decisió amb què deixa clar amb qui prefereix viure

Miguel Urdangarin acaba de donar una notícia que s'esperaven molt pocs i que no deixarà indiferent ningú. El fill menor de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin segueix els passos de la seva germana Irene i s'ha mudat a Madrid. Concretament a la Zarzuela, on residirà al Pavelló de la Reina al costat de la seva àvia, la reina Sofia.

Aquesta decisió podria enfadar Joan Carles, ja que l'emèrit feia setmanes que residia a Ginebra amb el menor dels seus nets. El fet que ara Miguel opti per marxar a Madrid a viure amb Sofia ha deixat Joan Carles completament sol.

Primer pla de Miguel Urdangarin amb rostre neutre

La decisió de Miguel Urdangarin

Miguel Urdangarin ha estat l'últim Borbó a instal·lar-se a la Zarzuela. Així s'ha pogut saber després de sortir a la llum el motiu que ha portat el menor dels Urdangarin a abandonar Ginebra. Miguel ha decidit escollir Madrid per fer unes pràctiques científiques relacionades amb la llicenciatura de Biologia Marina que va finalitzar fa mesos.

Una última hora que podria enfadar Joan Carles, en veure com el seu net menor prefereix viure a la Zarzuela amb la reina Sofia. Recordem que l'emèrit ha passat llargues temporades a Ginebra, concretament a l'Hotel Four Seasons, per rebre un tractament contra el mal d'ossos.

Muntatge de Miguel Urdangarin seriós amb una caputxa grisa i Joan Carles I en vestit negre

Aquestes visites a la capital de Suïssa han fet que el pare de Felip VI compartís el seu temps amb Miguel. Tot i això, ara aquesta unió que han mantingut es dissol de manera immediata. El fill de la infanta Cristina passarà a ser un convidat més a la Zarzuela, on compartirà espai amb la reina Sofia.

Entre Sofia i Joan Carles hi ha hagut durant anys un distanciament evident. La seva decisió de mudar-se a Abu Dhabi no va ser compartida per la reina emèrita, que va optar per quedar-se a palau amb la seva germana Irene. Des de llavors, les seves vides han seguit camins separats i només s'han vist en algun acte d'importància relativa.

El rei Joan Carles en arribar al casament de José Luis Martínez-Almeida

Mentre el pare de Felip viu allunyat dels seus, la reina Sofia pot presumir de tenir els seus nets a prop. L'últim a sumar-se ha estat Miguel Urdangarin que, a partir d'ara, estarà a càrrec de la seva àvia.

Miguel Urdangarin es muda a la Zarzuela

Miguel és un dels fills més desconeguts de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. El noi ha passat gran part de la seva vida a Ginebra i només va abandonar el domicili familiar per estudiar a la universitat. Regne Unit va ser el lloc escollit per treure's la llicenciatura de Biologia Marina, que va finalitzar amb èxit.

Un cop conclosa, va tornar a Suïssa amb la seva mare i el seu avi, amb qui va passar gran part del seu temps. Ara, però, Miguel té el desig de “créixer i evolucionar, aprendre i saber de què va la vida”, com apunta el seu entorn a Vanitatis.

Muntatge amb foto de la reina Sofia al costat esquerre i Miguel Urdangarin al costat dret, tots dos en pla mitjà mirant a càmera

És per això que ha acceptat fer unes pràctiques científiques a Madrid per completar els seus estudis universitaris. Una decisió que l'ha portat a deixar Ginebra i instal·lar-se a la Zarzuela, amb Irene. Això suposa que tres dels quatre fills de la infanta Cristina han tornat a Espanya, cosa que afavorirà a estrènyer llaços entre ells.

Qui s'ha quedat completament sol és Joan Carles. En els últims mesos, ha compartit la seva vida amb Miguel i ara, el que ha estat la seva única companyia, ha decidit allunyar-se'n. El que haurà estat un cop dur ara que es troba molt delicat de salut.

Per la seva banda, Sofia estaria encantada amb l'arribada del seu net menor a palau. Sempre ha sentit predilecció pels fills de la infanta Cristina i ara té els dos petits amb ella.

➡️ Família reial

Més notícies: