ÚLTIMES NOTÍCIES DE LA FAMÍLIA REIAL

La informació més completa i actualitzada sobre la monarquia espanyola. Aquí trobareu articles detallats, notícies i curiositats sobre els membres de la reialesa, incloent Letizia Ortiz, Juan Carlos I, Felipe VI, Irene Urdangarin, Pablo Urdangarin i la princesa Leonor.

Telma Ortiz i la reina Sofia posen davant del palau de Marivent.
Jaume de Marichalar i Felip VI amb barba i vestit posen per a una foto, Jaume porta una corbata vermella amb punts i Felip una corbata de colors clars.
Muntatge de Kate Middleton en pla curt mirant cap a lesquerra amb un barret i vestit color beix i Meghan Markle a la dreta amb un vestit negre en pla curt
Ainhoa Armentia caminant a l'aire lliure amb una bufanda blava i una imatge inserida d'Olympia Beracasa somrient dins un cercle vermell amb signes d'exclamació.
Muntatge de Juan Urdangarin seriós amb la mà a la nansa d'una motxilla i Iñaki Urdangarin somrient amb una jaqueta blava
Home calb amb ulleres davant d'un muntatge d'imatges que inclou dues persones en vestit formal, una dona i un home, i un missatge de text a una pantalla de telèfon.
Joan Carles I davant del palau de la Zarzuela amb la bandera d'Espanya i un avió al fons.
Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Urdangarin al carrer
Muntatge del príncep Enric amb Meghan Markle seriosos vestits de negre, un cor trencat i interrogants
Muntatge amb un primer pla del príncep Guillem seriós i Kate Middleton seriosa amb un tocat blanc
Muntatge d'una botiga de roba, Ainhoa Armentia seria amb un mocador blau al coll i Iñaki Urdangarin seriós
Miguel Urdangarin amb expressió seriosa apareix en primer pla, mentre que en un cercle vermell amb un signe d'exclamació es mostra Olympia Beracasa somrient al fons.
Una dona somrient amb cabell llarg i fosc, usant un vestit blau i arracades de perles, amb una imatge ampliada d'unes sabates de taló al fons.
Jaime del Burgo amb barba i Letizia amb cabell llarg i anells daurats posen a l'aire lliure.
Muntatge de la reina Letizia somrient i la princesa Leonor somrient amb un coll alt vermell
Muntatge de Jaime del Burgo amb ulleres i Letizia i Felip el dia del casament