Imatge de fons de diverses persones caminant per Sevilla en un dia de sol i una altra imatge de turistes a la platja de la Malagueta, a més d'un primer pla de la cara de Roberto Brasero
EL TEMPS

Roberto Brasero deixa molt clar el que ens ve a sobre: 'Agafa la màniga curta'

Roberto Brasero avisa de les temperatures que hi haurà el cap de setmana, que no seran les típiques d'aquesta època

Roberto Brasero avisa del que ens ve a sobre. A partir de dimecres a la tarda hi haurà un augment de les temperatures que anirà a més fins diumenge. Així que convida a buscar "la màniga curta i el banyador" per al cap de setmana, assenyala el meteoròleg a Instagram.

La borrasca Pierrick ha quedat enrere. "Ara el que toca és l'anticicló", que unit a les altes pressions provocaran que no hi hagi "gens de pluja, una mica de vent i molt de sol", incideix.

Captura d'un post d'Instagram amb Roberto Brasero

Roberto Brasero explica que a partir de la tarda d'aquest dimecres augmentaran les màximes a tot el país excepte a l'àrea mediterrània, un avís de qué ha d'arribar. I és que el "dijous i divendres continuaran pujant les temperatures". I els dos últims dies de la setmana no s'aturarà aquest increment tèrmic, que ens conduirà pràcticament a un estiu per endavant.

Mapa del temps a Espanya el 10 d'abril

No s'ha de perdre de vista les Canàries, on "comença un episodi de calor inusual per a aquesta època". Serà més apreciable des de dimecres. Tot i que per dijous ja hi ha actives alertes per altes temperatures en alguns punts de les illes, arribant fins als 34ºC.

Mapa del temps a Espanya l'11 d'abril

A la Península notarem aquest augment de les temperatures sobretot des de dijous. Els matins ja no seran tan freds i les tardes es preveuen assolellades i caloroses, avança Brasero.

Mapa del temps a Espanya el 12 d'abril

Roberto Brasero eleva els termòmetres per sobre dels 30ºC

Roberto Brasero preveu un final de setmana pràcticament estiuenc, amb un anticicló que porta molta calor. A ciutats com Terol, Logronyo, Ourense o Girona podrien depassar els 30ºC. Són uns valors que fàcilment s'assoliran també a Múrcia, Còrdova o Badajoz.

Mapa del temps a Espanya el 13 d'abril

Explica que la calor arribarà a àrees "on no va arribar el cap de setmana passat, quan ja vam tenir un aperitiu". En aquesta ocasió, a més, el bon temps i les altes temperatures vindran sense la calima que ens va acompanyar durant els darrers dies.

Mapa del temps a Espanya el 14 d'abril

Després de l'ambient fred dels darrers dies, ara l'anticicló ens acompanyarà durant uns quants dies per deixar-nos un temps més estable. El sol i la calor predominaran almenys fins diumenge, indica Roberto Brasero.

Temperatures màximes i mínimes previstes per a algunes ciutats

CiutatDissabteDiumenge
MadridMàx. 26
Mín. 10
Màx. 27
Mín. 12
BarcelonaMàx. 24
Mín. 14
Màx. 24
Mín. 14
ValènciaMàx. 26
Mín. 12
Màx. 26
Mín. 13
SevillaMàx. 27
Mín. 12
Màx. 28
Mín. 12
SaragossaMàx. 30
Mín. 12
Màx. 31
Mín. 14
BilbaoMàx. 30
Mín. 11
Màx. 25
Mín. 12
Palma de MallorcaMàx. 25
Mín. 12
Màx. 26
Mín. 13
La CorunyaMàx. 19
Mín. 12
Màx. 17
Mín. 11
BurgosMàx. 25
Mín. 9
Màx. 26
Mín. 9
Las Palmas de Gran CanàriaMàx. 26
Mín. 19
Màx. 27
Mín. 19

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: