Muntatge amb Jorge Rey i uns núvols, sobre una imatge de la vall del jerte en flor

EL TEMPS

Jorge Rey anuncia un canvi radical de temps a Espanya: 'Gir de 180 graus'

Jorge Rey avisa de l'arribada de l'anticicló, amb màximes que podrien assolir els 30 graus en algunes comunitats

Enmig d'una Setmana Santa marcada per la pluja i les baixes temperatures a gran part d'Espanya, Jorge Rey ha reaparegut per enviar un nou avís. El jove burgalès ha compartit un breu, però intens vídeo a les seves xarxes socials, en què adverteix del que ens espera a partir de la setmana que ve.

I és que, segons Jorge Rey, viurem un "gir de gairebé 180 graus en el temps". Envoltat d'un paisatge verd, el burgalès ens recorda que les pluges de les últimes hores les devem a la "borrasca Nelson".

🔴Giro DE CASI 180º en el tiempo 😯😎

"Ens està deixant pluges per tot el territori espanyol", explica Jorge Rey. Però això no és tot, perquè la neu també ha fet acte de presència, principalment a cotes altes, però també a algunes cotes mitjanes. Tot i això, el contrast amb la setmana que ve sembla que serà molt marcat.

Jorge Rey avisa del canvi radical de temps que ens espera

"La setmana que ve, a més del mes d'abril, arriben les temperatures altes i arriba l'anticicló". Així de clar ho anuncia Jorge Rey en la seva predicció, en què també avisa que començarem a veure màximes realment primaverals. A la Mediterrània, per exemple, podríem fregar els 30 graus, mentre que a molts punts del sud arribaran als 25 graus.

Fins i tot al Nord, en què aquests dies no estan sent gens primaverals, experimentaran un ascens de les temperatures. "Arriben temperatures més que primaverals, de 20 fins i tot", insisteix Jorge Rey. Això sí, les pluges no desapareixeran del tot.

Previsió de l'AEMET pel proper dilluns, 1 d'abril
Dilluns, 1 d'abril, el temps ja millorarà pel centre i el sud del país | AEMET

Segons el jove burgalès, com és habitual en aquesta època de l'any, el que tindrem seran episodis tempestuosos. "Tindrem algunes tempestes, sobretot a zones del nord i nord-oest", explica Jorge Rey.

Mapa amb la previsió de l'AEMET per dimarts que ve, 2 d'abril
Dimarts les pluges quedaran restringides al nord-oest peninsular | AEMET

"Alguna cosa es podria colar cap a zones del centre i del nord-est", matisa l'aficionat a la meteorologia. En definitiva, sembla que el bon temps i les altes temperatures s'imposaran un cop passada la Setmana Santa. Caldrà seguir molt atents a les properes prediccions de Jorge Rey per veure si es confirma l'arribada de la primavera, o si l'hivern té algun as sota la màniga.

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: