Muntatge amb Jorge Rey i una imatge d'un carrer de Madrid al mig de la tempesta
EL TEMPS

Les 'cabañuelas' de Jorge Rey anuncien una cosa molt esperada: arribarà a la primavera

Jorge Rey avança que la primavera serà més plujosa que l'any passat

Les 'cabañuelas' de Jorge Rey han tornat a parlar i porten bones notícies. Sobretot amb vista a la temporada d'hivern i primavera.

El passat mes de juny, aquest jove aficionat a la meteorologia ja avançava que la tardor seria una estació més humida. I admetia que El Niño "havia donat suport a aquesta tesi", revelant a més que aquest fenomen tindrà "conseqüències a la neu".

A l'últim vídeo que comparteix al seu canal de YouTube fa un vaticini de què ens oferirà el temps durant els pròxims mesos. "I no faltarà la sorpresa", avança Jorge Rey.

🔴INVIERNO Y PRIMAVERA 2024 ESPAÑA

A l'espera que finalitzi l'any i acabi el període de les 'cabañuelas' fa un anunci sobre com serà la primavera que ve. Explica que "els aires i els comportaments ens fan veure l'arribada d'humitat al territori".

Una primavera més freda i amb pluges

Si es compleixen les seves previsions, per als pròxims mesos ens esperaran més precipitacions, però també més neu al conjunt del país. Recorda que la temporada 2022-2023 la neu “va durar poc a les muntanyes”. Cosa que atribueix sobretot "a les temperatures elevades i la manca de nevades".

Per tant, tot fa indicar, segons els models, que “aquest any serà al revés”, proclama Jorge Rey. Això farà que hi hagi més precipitacions, neu i unes temperatures més baixes en comparació de les registrades l'any passat. Això suposa, sens dubte, grans notícies per al conjunt del país.

Gran part de la península roman en alerta per la sequera que porta arrossegant des de fa mesos. Totes aquestes pluges contribuiran a augmentar la capacitat dels embassaments.

Durant les últimes setmanes els episodis de precipitacions més importants s'han donat al nord-oest de la Península. Ara, el jove burgalès confia que aquestes pluges s'estenguin per la resta del territori nacional de manera generalitzada.