Imatge de fons de diverses persones a la platja de la Malagueta en un dia de calor de primavera i una altra imatge de Jorge Rey en un dels seus vídeos, a més de dues emoticones, de termòmetre marcant calor i de tempestes
EL TEMPS

Jorge Rey llança l'avís definitiu sobre què ve: 'Muntanya russa una mica extrema'

Jorge Rey avança que a partir de dilluns s'esperen canvis importants en el temps a Espanya

Jorge Rey adverteix en el seu últim vídeo d'allò que encara ha d'arribar. Tancarem la setmana amb bon temps i altes temperatures, però a partir de dilluns la situació canviarà del tot. Es produirà un descens tèrmic que anirà acompanyat de pluges i tempestes també: “Muntanya russa una mica extrema”.

El jove assenyala que "a partir de dijous i sobretot divendres" hi haurà un increment dels termòmetres. S'arribarà a assolir els 25ºC a zones del nord. Avisa que "la gorra ens farà falta", perquè pugen les temperatures fins diumenge.

Tuit de Jorge Rey a la xarxa social X

Això sí, Jorge Rey posa data a la conclusió d'aquest període d'estabilitat que predomina a Espanya. I és que "a partir de dilluns ja s'acaba això", així que "acomiada't".

Mapa del temps a Espanya l'11 d'abril

Explica que es produirà una caiguda del mercuri "arran d'una borrasca que porta aire fred. I aquest aire fred portarà tempestes, entre altres coses, gràcies a aquestes temperatures". Per tant, tornarem a veure algunes pluges.

Mapa del temps a Espanya el 12 d'abril

Per tant, alerta del canvi de temps que es produirà la setmana vinent. Això sí, més a llarg termini, creu que al final de la mateixa “igual pugen les temperatures”. Però ell prefereix centrar-se en el que és realment important, en aquesta variació tèrmica que serà apreciable des de dilluns i que vindrà acompanyada de pluges, més concretament, "tempestes".

Mapa del temps a Espanya el 13 d'abril

Jorge Rey avança la calor dels pròxims dies

Jorge Rey convida els seus seguidors "a gaudir dels 27ºC que arriben a Múrcia, o gairebé 30ºC a ciutats com Bilbao, Badajoz o Saragossa". Tot i això, deixa clar que "si no t'agrada la calor, no gaudeixis". Sobretot pensant que "la setmana que ve arriba la fresqueta una altra vegada".

Mapa del temps a Espanya el 14 d'abril

En la seva publicació a Youtube incideix que els termòmetres "es disparen". Tot i això, "els vents de l'est podrien afavorir que aquestes temperatures no siguin tan elevades". En qualsevol cas, ens esperen de manera general jornades de “molta estabilitat i dies en què el camp medrarà amb contundència”.

Temperatures màximes i mínimes previstes per a algunes ciutats

CiutatDissabte Diumenge
MadridMàx. 27
Mín. 10
Màx. 26
Mín. 11
BarcelonaMàx. 24
Mín. 14
Màx. 24
Mín. 14
ValènciaMàx. 26
Mín. 12
Màx. 26
Mín. 13
SevillaMàx. 28
Mín. 12
Màx. 27
Mín. 12
SaragossaMàx. 30
Mín. 12
Màx. 31
Mín. 13
BilbaoMàx. 30
Mín. 12
Màx. 23
Mín. 12
Palma de MallorcaMàx. 26
Mín. 12
Màx. 27
Mín. 13
La CorunyaMàx. 19
Mín. 13
Màx. 17
Mín. 11
BurgosMàx. 25
Mín. 8
Màx. 25
Mín. 9
Las Palmas de Gran CanariaMàx. 26
Mín. 19
Màx. 27
Mín. 20

Jorge Rey afirma que fins diumenge ens acompanyarà el bon temps, però “la setmana que ve canvia una mica”. Per això caldrà estar atent a les previsions dels pròxims dies, ja que podríem trobar-nos amb més tempestes a segons quines zones.

No dubtis a seguir Jorge Rey a les seves principals xarxes socials per no perdre't cap previsió del temps: Instagram, Facebook o X (Twitter)!

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: