Imatge de fons de diverses persones passejant a Palma de Mallorca, amb una altra imatge de Jorge Rey en un dels seus vídeos de Youtube i diverses emoticones, d'un sol, un núvol amb tempesta i un interrongant
EL TEMPS

Gerro d'aigua freda de Jorge Rey sobre el temps que farà el que queda de maig: Vigila'

Jorge Rey avisa de l'arribada d'una borrasca que afectarà sobretot punts del nord, el centre i la Mediterrània


Jorge Rey porta males notícies per al tram final de maig. Recomana als seus seguidors estar atents a les previsions meteorològiques perquè s'espera "l'arribada d'una borrasca els pròxims dies". Actuarà amb més intensitat a partir de divendres, arribant fins i tot a assolir punts del llevant.

El jove expert avança que ens esperen "tempestes en zones del nord i centre. I molt d'ull, perquè durant el diumenge i el dilluns es preveu l'entrada de vents humits al Mediterrani, i per tant l'arribada de tempestes". Seran forts a "València i Catalunya".

Jorge Rey fins i tot no descarta que en alguns territoris vagin acompanyades de calamarsa. Sobretot per "les altes temperatures que patim recentment després de pujar una massa d'aire càlida".

?ANÁLISIS 4ª SEMANA DE MAYO 2024 ⛈️????

Al llarg de les darreres jornades hem tingut unes “temperatures primaverals, fresques”, apunta el burgalès. Tot i això, confirma que "la setmana que ve comencen a ascendir", encara que es mantindrà la inestabilitat en zones del nord, centre i llevant. Afegeix que la situació "s'anirà recuperant amb l'entrada d'un anticicló" que deixarà un temps del qual "ja parlaven les cabanyoles".

Mapa amb les possibles acumulacions de pluja entre avui i dilluns, 27 de maig de 2024

Jorge Rey posa el focus en possibles tempestes

Amb vista a la recta final de maig, Jorge Rey admet que "la situació millorarà". Es podrà comprovar això en punts del nord, on arribaran als 20ºC, davant dels "25ºC del centre i els 30ºC del sud".

En qualsevol cas, cal estar atents a possibles canvis. Aquest repunt tèrmic "podria ser una font d'aliment per a les tempestes quan arribi aire fred en alçada", remarca.

Tot i això, Jorge Rey confia que es compleixi el refrany popular: "Per Sant Isidre Labrador, treu la pluja i treu el sol". Tot i això, encara caldrà esperar uns quants dies pel bon temps, ja que les precipitacions es mantindran uns dies.

➡️ Previsió Espanya ➡️ El Temps

Més notícies: