Un home somrient amb cabell canós i una jaqueta blanca està davant d'una pila de torrons amb un emoji sorprès a la cantonada superior esquerra.
CONSUM

Ni Xixona, ni d'Alacant: Aquest és el torró català que recomana Nandu Jubany enguany

Nandu Jubany i Torrons Vicens fusionen tradició i avantguarda en els seus nous torrons per aquest Nadal

En aquestes dates nadalenques el torró és el rei de les taules. Però aquest any hi ha una proposta que està arrasant: un torró que ve directament des d'Agramunt, però amb un toc completament nou.

Si pensaves que ja ho havies provat tot, et sorprendràs amb les creacions que el xef Nandu Jubany ha dissenyat en col·laboració amb Torrons Vicens. Una firma amb una llarga tradició al món del torró.

Un home de cabell canós i barba somriu àmpliament mentre porta una jaqueta blanca.

Una proposta fresca i de qualitat

Aquest 2024, Vicens ha llançat una línia de torrons artesans pensats per consumir immediatament, una cosa inèdita al món del torró. Es tracta d'un torró amb ingredients d'altíssima qualitat, que no busca ser guardat al rebost, sinó que es gaudeix a l'instant.

Un dels més sorprenents és el torró de crema acabada de cremar, que s'elabora a demanda del consumidor i té una vida més curta, com els tradicionals torrons de pastisseria. Aquest torró se serveix fresc, acabat de fer, i s'ofereix a les botigues de Torrons Vicens i Casa Ametller.

Innovació amb un toc clàssic

A més d'aquesta proposta tan nova, Nandu Jubany ha reinventat el torró clàssic amb un parell de versions úniques. Una d'elles és un torró inspirat en el famós 'bunyol de crema', unes postres típiques de Can Jubany.

Aquest torró té un praliné de bunyol amb anís, crema al seu interior, i una capa cruixent de bunyol, sucre i anís. També s'ha creat un torró amb tòfona cremosa artesanal i un toc de destil·lat, per als que busquen una experiència encara més sofisticada.

Una botiga de dolços amb prestatges plens de productes empaquetats i vitrines exhibint diferents tipus de torrons i pastissos.

La col·laboració entre Nandu Jubany i Torrons Vicens és la unió de la tradició i l'avantguarda. La firma agramuntina, que segueix usant les fórmules originals dels seus torrons, no ha dubtat a incorporar innovacions que fan que aquest dolç tan tradicional es mantingui fresc i sorprenent.

Aquest torró recomanat per Nandu Jubany no és només una delícia, sinó que també és un homenatge a l'evolució constant de la gastronomia catalana. Si busques un torró diferent, de qualitat i ple de sabor, no dubtis a provar aquestes noves creacions. El torró català mai havia estat tan innovador com ara!

➡️ Consum

Més notícies: