Supermercat Bonpreu, noia sorpresa, cercle vermell amb oferta de lot de productes

CONSUM

L'espectacular lot de Bonpreu per celebrar Sant Joan com Déu mana: molt barat

Bonpreu Esclat sorprèn amb una oferta espectacular que ofereix productes de qualitat ideals per celebrar Sant Joan

La nit de Sant Joan és una de les festes més especials i emblemàtiques de Catalunya. Se celebra el 23 de juny i marca l'inici de l'estiu. Es caracteritza pels sopars a l'aire lliure —comunament a la platja— on el foc es converteix en el protagonista de la nit.

Sant Joan és ple de fogueres, focs artificials i reunions familiars i d'amics. A tots els racons de Catalunya, l'alegria i les tradicions s'entrellacen aquest dia per crear una nit única i especial. Però les coques també són les grans protagonistes, un producte típic de Sant Joan que Bonpreu ha decidit posar en oferta.

La irresistible oferta de Bonpreu per celebrar Sant Joan

El supermercat Bonpreu Esclat ha sorprès els seus clients amb una irresistible oferta per celebrar la nit de Sant Joan. A través d'un post a Twitter @bonpreuesclat comunicava: “Prepara't per a la revetlla de Sant Joan amb les nostres ofertes! Consulta-les en el fullet quinzenal vàlid fins al 17 de juny de 2024 que trobaràs al teu establiment Bonpreu Esclat habitual”.

Aquest anunci ha impressionat els seus clients, ja que trobem productes de gran qualitat a un preu econòmic. L'oferta consisteix en dues coques de Perafita, un dolç típic que és imprescindible a qualsevol casa per a Sant Joan, i una ampolla de cava Gran Cuvée Brut Elyssia de Freixenet de 750 ml.

El preu sense oferta dels productes és de 29,80 euros, però gràcies a aquest lot podem aconseguir-lo per 19,90 euros. Pots informar-te sobre l'oferta a la seva pàgina web o al teu supermercat Bonpreu Esclat més proper.

Imatge d'un supermercat de la firma Bonpreu on podeu veure l'espai des de l'exterior

Fins quan em puc beneficiar de l'oferta de Bonpreu?

Si no vols quedar-te sense l'oportunitat de provar aquest deliciós lot, acudeix al teu supermercat Bonpreu Esclat més proper com més aviat millor. L'oferta és vàlida fins al 17 de juny del 2024, però està subjecta a la disponibilitat dels productes o fins a fi d'existències.

Bonpreu Esclat sap com guanyar-se la confiança i la lleialtat dels seus clients, i ho aconsegueix a través d'ofertes competitives i productes de qualitat. És una oportunitat d'or per celebrar Sant Joan sense que la butxaca es ressenteixi.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: