Dona sorpresa i botiga de Lidl darrere
CONSUM

Decathlon té competència: el producte d'estiu que s'esgota a Lidl

A Decathlon li ha sortit un gran competidor amb un article que ha esdevingut tot un èxit a la cadena Lidl

Ara que s'acosta l'època de capbussades a les piscines i les platges, el dubte que ens sorgeix sempre és si triar un biquini o un banyador. En tots dos casos, un dels millors llocs per comprar aquest tipus de peces sempre ha estat Decathlon.

Això és degut als seus bons preus i la bona qualitat en aquest tipus de roba. Tot i això, aquest any li ha sortit un gran competidor.

I és que Lidl amb la seva col·lecció de roba Esmara ha portat peces molt temptadores per a totes les edats. Tot i això, destaca un article perquè estilitza i té un preu molt econòmic, un banyador que ja està esgotat en diverses talles.

El banyador de Lidl que arrasa en vendes

Banyador de Lidl en tres colors

Aquest banyador de Lidl està disponible en color negre, rosa o amb un estampat de flors. Les talles van des de la 38 fins a la 46 i tenen la forma clàssica dels banyadors de tota la vida.

Hem de tenir en compte que els banyadors de Decathlon són molt famosos pel fet que recullen molt bé el cos. No tenen res a veure, per exemple, amb altres que es compren per internet, que són molt bonics i econòmics, però no estilitzen com fan els banyadors esportius.

Tres dones amb biquinis i banyador negre sobre escenari blanc acompanyades de taules de surf

I en aquest cas Lidl ha aconseguit totes dues coses, tenir banyadors amb estampats i colors bonics per a l'estiu, alhora que estilitzen la figura.

Amb aquests banyadors de Lidl aconseguim un ajustament òptim gràcies a l'elastà LYCRA i a la part del pit, que compta amb copes. Això fa que no es notin els mugrons i que el pit quedi més recollit pel que es veurà més bonic.

Està fabricat en un 80% de polièster i un 20% elastà, té folre de manera que no es transparenta res i es pot rentar a la rentadora a una temperatura màxima de 40 °C.

Podem aconseguir-ho tant en botiga física com de manera online i el seu preu és de 6,99 €, força econòmic. Només tingues en compte que si optes per comprar-lo a la botiga en línia, hauràs de sumar-li unes despeses d'enviament de 3,95 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: