Muntatge amb fons del Bonpreu, foto petita del producte i foto d´una home amb les mans aixecades i cara de queixa
SOCIETAT

Un client de Bonpreu, decebut amb un dels seus productes: 'No m'agrada gens'

El comprador ha denunciat a través de les xarxes socials que li han venut un embotit amb gust d'un altre

Bonpreu ja s'ha posat fil a l'agulla per solucionar una de les últimes queixes dels seus clients en xarxes socials. En aquesta ocasió es tracta del que ells venen com la típica llonganissa (embotit català). La decepció ha arribat en adonar-se que el que estava menjant no era més que la llonganissa de tota la vida.

Podríem dir que la idea d'aquest embotit és semblant, però per als experts tastadors tenen una gran diferència. I així ho considera el client @jordipueyo22 qui no ha dubtat a recriminar la situació a Bonpreu. "Soc client habitual i un fanàtic dels vostres productes".

Bonpreu cerca la solució a la queixa del client

"Però aquesta vegada estic força decebut amb aquesta llonganissa 50% duroc que han comprat els meus pares", ha assegurat. Així mateix, ha continuat dient que: "Això és salchichón (que no m'agrada gens), i no llonganissa (que és el meu embotit preferit)".

Bonpreu s'ha atès ràpidament la queixa a través de X i li ha demanat el número de lot. Amb això, el departament de qualitat pot veure si hi ha hagut cap error o n'ha sortit defectuós.

Tot i això, el client ha lamentat no tenir ja l'embalatge, encara que assegura que "són tots iguals". "Mai se li pot dir llonganissa al salchichón", ha repetit indignat.

Bonpreu no tindrà més remei que buscar pel seu compte què ha passat amb aquest producte que ven als seus lineals. Aquest en concret és de la seva marca blanca, per la qual cosa és una aposta dels clients més fidels. Els clients de Bonpreu estan molt atents a tot el que es ven i com es ven a les botigues.

Polèmica pel preu d'un producte

Per això recentment una altra persona ha posat en dubte una pràctica del supermercat. I és que ha trobat un producte que es venia a un preu superior al recomanat al mateix paquet.

Aquesta decisió de Bonpreu ha encès la ràbia d'un comprador que ha dubtat que això sigui legal. Sens dubte, se li acumula la feina a un supermercat que es posiciona com un dels líders a Catalunya.

➡️ Societat

Més notícies: