Primer pla de Jorge Rey al seu jardí
BRANDED CONTENT

Jorge Rey desembarca a E-Notícies amb les seves previsions del temps

El diari compta des d'avui amb la signatura d'aquest conegut aficionat a la meteorologia

E-Notícies pot presumir des d'avui de comptar amb la firma Jorge Rey. El jove aficionat a la meteorologia desembarca al diari amb les seves populars prediccions del temps, per a les quals combina la meteorologia moderna i la tradicional.

Jorge va saltar a la fama l'any 2021, després de predir amb èxit l'arribada de la borrasca Filomena a Espanya, i a partir de llavors la seva popularitat es va disparar. Va encertar gràcies a les famoses 'cabañuelas', un dels mètodes tradicionals que utilitza per predir el temps, la qual cosa li ha valgut el sobrenom de Rey de les Cabañuelas .

Actualment, Jorge compta amb milers de seguidors a les xarxes socials. Al seu canal de YouTube, El Tiempo con JR , ja suma gairebé 55.000 subscriptors, a més de gairebé 100.000 seguidors a Instagram i 13.000 a Twitter . Els seus vídeos sobre canvis del temps, borrasques, tempestes, nevades o onades de calor aconsegueixen ràpidament fer-se virals, cosa que demostra el gran interès que generen les seves prediccions.

Jorge Rey: "Vull transmetre els aspectes més intrigants de la natura"

"Per mi és un plaer poder col·laborar als meus 17 anys en aquest diari i espero poder seguir aprenent sobre el món de la comunicació i la meteorologia", assegura Jorge. A més, el nou col·laborador d'E-Notícies s'ha proposat també transmetre de manera propera i intel·ligible "els aspectes més intrigants de la natura".

Per part seva, el director d'E-Notícies, Arnau Borràs Cros, s'ha mostrat també molt satisfet pel desembarcament de Jorge Rey al diari. "Molt feliç de poder incorporar una de les veus més mediàtiques del món de la meteorologia a Espanya", ha assegurat.

Amb la incorporació de Jorge Rey, E-Notícies segueix ferm en la seva voluntat d'ampliar el llistat de col·laboradors i oferir als seus lectors continguts de gran qualitat. Fa només uns dies, el diari encapçalat per Arnau Borràs Cros va anunciar també la incorporació de l'escriptor i historiador Roberto Vaquero al llistat d'opinadors.