Pla mitjà de Roberto Vaquero assegut al seu despatx davant de l'ordenat i agafant una tassa de color negre
BRANDED CONTENT

Roberto Vaquero, nou opinador d'E-Notícies

El diari incorpora la signatura de l'escriptor, historiador i geògraf

Roberto Vaquero és una de les noves firmes d'E-Notícies. L'escriptor, historiador i geògraf s'incorpora a la secció d'opinió del diari per donar la seva visió sobre l'actualitat política. Vaquero, que compta amb una àmplia trajectòria com a escriptor, és una de les veus emergents a Espanya respecte a l'anàlisi de l'actualitat política. Sense anar més lluny, el canal de YouTube compta amb més de 200.000 subscriptors i els seus vídeos són consumits per milers d'usuaris.

Roberto Vaquero compta amb un Màster en Història de l'Espanya Contemporània en el Context Internacional i actualment s'està doctorant a la Universitat de València. A la seva extensa llista de llibres publicats podem trobar Resistencia y lucha contra el posmodernismo, Inmigración: ¿realidad, fenómeno o problema? o Historias de la prisión, vida y vivencias desde el módulo de aislamiento, entre d'altres.

La incorporació de Roberto Vaquero s'emmarca en la voluntat d'E-Notícies de potenciar encara més la secció d'opinió del diari. I l'arribada de l'historiador i escriptor no fa més que confirmar la intenció de donar un espai a algunes de les veus més desacomplexades pel que fa a anàlisi política.

Robert Vaquero inicia el seu camí a E-Notícies amb l'article El govern i Brussel·les ens dirigeixen cap a un precipici. En ell ens exposa la seva visió respecte a la crisi migratòria en què es troba actualment Canàries, després de l'arribada massiva d'immigrants il·legals a les costes del Hierro.