Supermercat bonpreu i un cercle amb el preu d'una rosa i un emoji enfadat

SOCIETAT

Bonpreu, durament criticat pel preu de les seves roses de Sant Jordi: ‘Poc duraran’

El Gremi de Floristes de Catalunya ha criticat la qualitat i el preu de les roses que ofereix Bonpreu per Sant Jordi

Bonpreu ha tornat a ser, una vegada més, objecte de crítiques a la xarxa social X. Aquesta vegada ha estat per part del Gremi de Floristes de Catalunya que ha criticat la qualitat i el preu de les roses que ofereix el supermercat per la diada de Sant Jordi.

Ha estat el compte @tavernadesubira, que compartia una imatge de les roses de Bonpreu amb un comentari sobre el seu preu. Una publicació que deixava en evidència la qualitat de les roses del supermercat català.

“El supermercat més car per omplir les neveres, però les roses a 2,49 euros”, exposava l'usuari. Alhora, esmentava el Gremi de Floristes, que no trigava a donar la seva valoració sobre el producte.

Responent a la publicació, el Gremi de Floristes criticava la qualitat de les roses, expressant que és una llàstima que aquestes tinguin tan poc valor. A més, assenyalaven que duraran poc a casa, fent èmfasi en la seva mala qualitat.

Captura de pantalla d'un tweet d'un client de Bonpreu criticant el preu de les roses de Sant Jordi

Bonpreu ofereix roses barates per Sant Jordi

El preu d'aquestes roses es podria interpretar com a accessible perquè tothom en pugui comprar una. Tot i això, des del Gremi de Floristes assenyalen que aquest producte és de mala qualitat a jutjar pel seu baix preu.

Cosa que ha sorprès un dels seus clients, tenint en compte que és un supermercat que generalment té preus per sobre de la mitjana en la majoria dels seus productes.

Bonpreu ha generat un debat. Val la pena baixar la qualitat d'un producte puntual, com és la rosa de Sant Jordi, perquè la gent en compri més?

Foto d'una parada de roses a la Rambla de Barcelona per la Diada de Sant Jordi

Bonpreu ofereix roses, llibres i postres

Bonpreu, durant el dia de Sant Jordi, ha introduït en el seu catàleg més productes, a banda de les controvertides roses. També ha presentat una àmplia gamma de llibres per a totes les edats, recopilant a la seva pàgina web els millors títols.

A més, a la seva pastisseria han ofert dolços temàtics per a aquesta data tan assenyalada, com pasta de full en forma de cor amb fruites o coques salades.

La controvèrsia que ha generat Bonpreu aquest Sant Jordi ressalta la importància de dialogar sobre qualitat vs. preu en productes que no són de primera necessitat.

➡️ Societat

Més notícies: