Façana del nou restaurant de Vicio a Barcelona amb les lletres vermelles i l'interior també
ACTUALITAT

Vicio obre el restaurant més especial a Barcelona: les fotos ho diuen tot

La cadena d'hamburgueseries Vicio ha obert un restaurant a Barcelona sense precedents a la companyia

La consolidada cadena d'hamburgueses Vicio ha fet un salt en la seva expansió amb la inauguració del seu nou i espectacular restaurant al cor de Barcelona.

Des dels seus modestos inicis a petit local de Sants, la marca ha transcendit els seus propis límits per convertir-se en un referent culinari a la bulliciosa escena de la Ciutat Comtal.

  • Interior del restaurant Vicio a Barcelona amb un banc encoixinat i taules per menjar
  • Exterior d´un carrer de Barcelona amb la façana del nou restaurant Vicio amb les lletres vermelles
  • Interior del restaurant Vicio amb una decoració molt minimalista amb taules i cadires
  • Decoració interior del restaurant Vicio a Barcelona amb uns llums vermells que criden molt l'atenció
  • Taules altes i cadires altes a l'interior del restaurant Vicio a Barcelona
  • Interior del restaurant Vicio a Barcelona amb un banc encoixinat i taules per menjar
  • 1/5
  • Exterior d´un carrer de Barcelona amb la façana del nou restaurant Vicio amb les lletres vermelles

El nou restaurant a Barcelona

Ubicat al carrer Comte d'Urgell 204, aquest imponent establiment ocupa més de 500 metres quadrats i una plantilla inicial de 43 treballadors. El restaurant compta amb una capacitat per a més de 110 comensals.

Aleix Puig, cofundador i president de Vicio, va compartir la seva emoció el dia de l'obertura. També va recordar els modestos començaments de la marca: “Als nostres inicis, la nostra marca tenia pocs recursos, però els nostres objectius sempre han estat els mateixos: seguir sent bons, ràpids i rellevants”.

El disseny interior, a càrrec del prestigiós estudi ‘External Reference’, ret homenatge als corrents avantguardistes i moderns. Els més de 500 metres quadrats del local són un gresol de colors corporatius que teixeixen la identitat distintiva de l'espai.

La importància de Barcelona a Vicio

Aleix Puig va destacar la importància de Barcelona a la història de la marca, afirmant: “Barcelona és i serà la nostra llar, per això estem tan contents de poder obrir aquest restaurant.

Sabem que Barcelona vol Vicio i Vicio vol Barcelona”. L'empresari també mira cap al futur amb entusiasme, anticipant un 2024 ple d'il·lusions i nous projectes.

L'expansió de Vicio

Aquest nou restaurant no només marca una fita significativa per a Vicio, sinó que també impulsa la seva estratègia d'expansió. La cadena, actualment amb 23 punts de venda a ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, València i Palma de Mallorca, té plans ambiciosos per al proper any.

Es projecta l'obertura de 15 nous restaurants físics, consolidant-ne la presència a Madrid i Barcelona, i explorant nous mercats.

Vicio, que va començar com un especialista pur en delivery el 2020, ha evolucionat cap a un model mixt que combina el consum a sala amb serveis de lliurament i take away.

El nou restaurant de Vicio a Barcelona reflecteix el compromís de la marca amb la qualitat, la tecnologia d'avantguarda i una experiència que va més enllà del servei de lliurament.

Aleix Puig ha conclòs: "Encara que hem aconseguit molt fins ara, encara queda molt per fer. No hi ha límits, l'objectiu no és ni més ni menys que donar-li el que és seu al món sencer i aquest és el nostre focus màxim per als propers mesos".