Imatge d'un pare amb la seva filla al Zoo de Barcelona
ACTUALITAT

El Zoo de Barcelona ofereix entrades gratuïtes si estàs amb nens la setmana que ve

El Zoo de la ciutat comtal llança un extens paquet d'ofertes i activitats pensades per a tota la família

Arriba el Nadal i les famílies amb nens es disposen a muntar el seu puzle particular. I és que, moltes vegades, respondre amb qui es queden els més petits és un veritable maldecap. I aquest sentit, el Zoo de Barcelona prepara un paquet d'ofertes per aquestes dates tan especials.

El Zoo de la ciutat comtal llança 'El dia del cangur'. L'espai ofereix entrada gratuïta el dijous 21, i el divendres 22 de desembre a "àvies, avis, ties, oncles, padrines i padrins que vagin amb un nen" al Zoo. El parc també adaptarà les seves activitats aquestes dates i oferirà una acció familiar per aprendre sobre els cangurs.

Més propostes gratuïtes al Zoo

Més enllà d''El dia del cangur', el Zoo ofereix altres propostes gratuïtes. Durant tot el mes de desembre, per exemple, els visitants poden gaudir de l'activitat educativa 'Els follets del Zoo'. L'activitat, que realitza a l'amfiteatre del Zoo cada dia entre 12.00h i 14.00h, pretén ensenyar els nens a com preservar la naturalesa del planeta.

El dia 29 de desembre a la tarda, en plenes vacances nadalenques per als més petits, el Zoo planteja una altra activitat gratuïta: 'Animals reciclats'. Aquest curs, els nens podran fer-hi manualitats i rèpliques dels animals del Zoo amb materials reciclats.

Finalment, el 24 de desembre, se celebrarà el Tió de Nadal i, com cada Nadal, s'instal·larà una parada per poder deixar la carta als Reis Mags.

El Zoo també tindrà casals

No és, ni de bon tros, l'única iniciativa del Zoo en aquestes dates tan assenyalades. Com cada any, l'espai també oferirà casals i cursos pensats per als més petits.

Imatge de diverses persones al Zoo de Barcelona al costat de la gàbia on hi ha els elefants
El Zoo de Barcelona també tindrà casals focalitzats als nens | Europa Press

El Zoo presenta tres casals per a nens d'entre 5 i 14 anys. Tots els cursos es realitzaran al mateix emplaçament del Zoo de Barcelona, situat al parc de la Ciutadella de la ciutat comtal.

Les activitats d'aquest any seran les següents: 'Els cuiners del Zoo', el 21 i 22 de desembre; i 'Viatgem amb animals', del 27 al 29 de desembre. Finalment, també se celebrarà l'activitat 'Apunta't a treballar per a la conservació', que es farà del 2 al 5 de gener.

Pots consultar totes les activitats que es faran aquests dies al  Zoo de Barcelona, aquí.