Fotomuntatge de l'interior d'un restaurant Vici de fons i una hamburguesa a primer pla

SOCIETAT

La nova hamburguesa de Vicio provoca una onada de crítiques dels seus clients

Vicio ha tret a la venda una nova hamburguesa que no ha acabat de convèncer els seus clients

Els clients de Vicio han posat el crit al cel després de veure quina és la nova hamburguesa del restaurant. La cadena anunciava aquest dilluns, 23 d'octubre, a través del seu compte de Twitter la nova hamburguesa sense gluten.

Ho feia amb un cartell gegant a la capital espanyola i amb una campanya que pretenia emular la reina Letícia. Tot i això, la lletra petita del mateix cartell és el que ha fet indignar molts.

I és que, tot i que s'anunciava una hamburguesa sense gluten, s'indicava alhora que no es garantia l'absència total de gluten.

Els clients acusen Vicio: "Publicitat enganyosa"

Vicio ha rebut les crítiques de molts dels seus clients després de l'anunci de la nova hamburguesa. La cadena de restaurants amb seu a Barcelona i Madrid llançava ahir la campanya de l'hamburguesa sense gluten.

"Tweet només apte per a persones intolerants", deia la publicació de Vicio a Twitter. Una en què es destacava, a més, una data. A partir del 6 de novembre, l'hamburguesa estarà disponible a tots els seus restaurants.

El tweet anava acompanyat d'una fotografia de la campanya al centre de Madrid. Vicio decidia apostar, així, per l'eslògan "Sabor molt real".

I tot i que havia estat molt demanada pels clients des de feia temps, l'anunci no ha estat rebut com s'esperava. Molts clients han posat el crit al cel després de llegir la lletra petita de la campanya.

"Pot contenir traces pel fet que comparteix espai amb altres aliments amb gluten". I és que Vicio no garanteix, així, que la nova hamburguesa sigui completament sense gluten.

Un fet que han destacat molts usuaris de les xarxes i que no han dubtat a assenyalar Vicio. "Cap celíac no podrà menjar al vostre restaurant. És una publicitat ridícula, com si l'hagués fet un pobre ignorant creient que ha fet alguna cosa creativa. Ser celíac és una malaltia i no és una moda. La intolerància al gluten no existeix. És una publicitat enganyosa i perillosa", esclatava l'usuari @ticollacer a la publicació de Vicio.

Fotomuntatge de tres missatges de Twitter amb queixes a la publicació de Vicio

"Un producte sense gluten que conté traces? Això és molt perillós per a les persones celíaques. Està bé que promoguin més productes sense gluten, però és que això no ho és i la celiaquia no és un joc", assegurava un altre usuari de la mateixa xarxa social.

Fins i tot algun assenyalava que hi hauria una llei que prohibiria aquest tipus de pràctiques a la indústria alimentària. "La legislació diu que només es pot etiquetar "sense gluten" quan es garanteixen menys de 20 mg de gluten per 1 kg de producte (20 parts per milió)".

De moment, la cadena Vicio encara no s'ha pronunciat al voltant de les crítiques. Ni tampoc si planteja, finalment, no oferir l'hamburguesa sense gluten als seus restaurants.

➡️ Societat

Més notícies: