Muntatge de dues fotos sobre la fuga d‟aigua d‟una canonada a Barcelona i els desperfectes que ha causat
ACTUALITAT

Una espectacular fuita d'aigua provoca el caos al centre de Barcelona

Una canonada trencada ha provocat danys al carrer Iradier i al Campus Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que ha hagut de suspendre les classes

Aquest mateix matí Barcelona s'ha despertat amb una gran fuita d'aigua que ha causat desperfectes a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Pel que sembla, una canonada ha rebentat al carrer Iradier i ha provocat desperfectes tant a la calçada com a l'edifici de la universitat.

L'aigua sortia amb tanta intensitat que ha causat un esvoranc de nou metres quadrats a terra del carrer.

Aquesta cascada d'aigua ha arribat a un dels edificis del Campus Barcelona de la UIC. L'aigua ha causat desperfectes a la façana i ha fet esclatar algunes finestres.

Fins al lloc dels fets hi han acudit els bombers de Barcelona i la Guàrdia Civil, que han descartat que hi hagi més afectacions a part de la canonada trencada.

Durant aquest matí, s'ha retirat l'aigua que hi havia al carrer, que continua tancada pels desperfectes de la calçada.

La UIC ha suspès les classes pels desperfectes a l'edifici

La universitat explicava que aquest matí han avisat alumnes i professors de la suspensió de les classes, a causa de la quantitat d'aigua que havia entrat a les instal·lacions.

Els pèrits valoren la gravetat dels danys. A més a més, s'ha tallat el subministrament elèctric de l'edifici per evitar altres incidències.