Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una platja de Catalunya i una dona sorpresa i assenyalant al capdavant
ACTUALITAT

Tres de les millors platges d'Espanya són a Catalunya: cap a Barcelona

La Costa Brava i la Costa Daurada tenen la seva representació a la llista de millors platges del país

Ara que l'estiu és cada cop més a prop, segur que et preguntes quines són les millors platges per visitar i gaudir d'un gran dia de sol a Espanya.

Doncs bé, cal saber que tres de les millors del país les trobaràs a Catalunya. I no, Barcelona no és en aquesta llista. De fet, les millors platges de la costa catalana, segons la publicació Condé Nast Traveller, es repartirien a dues províncies, Girona i Tarragona.

Aquestes són 3 de les millors platges d'Espanya, i són a Catalunya

Com afirma Condé Nast Traveller, la Costa Brava i la Costa Daurada tenen les millors platges de Catalunya. Així ho ha recollit el mitjà TimeOut, destacant, a més, que Barcelona es queda sense representació al podi de les millors platges d'Espanya.

D'aquesta manera, la primera platja catalana que apareix a la llista de les millors platges del país és la platja del Regueral i del Cavet, a Cambrils (Tarragona). I és que la revista de viatges ha destacat que es tracta d'un bon "refugi per als amants del sol, els iots i l'ambient familiar" i que, a més, "està impecable".

També han valorat a favor seu que és una platja on es poden practicar diverses activitats, com caiac, vela o windsurf, entre d'altres.

La segona platja catalana que apareix entre les 16 millors platges d'Espanya també es troba a la Costa Daurada, i és la platja Tamarit i Cala Jovera, a Tarragona. D'aquesta, han destacat especialment les vistes espectaculars del Castell de Tamarit que es tenen des de la mateixa platja.

A més, és un lloc ideal per als amants dels salts a l'estiu. I és que, a tan sols 50 metres de la platja, hi ha uns penya-segats ideals per a aquest tipus de pràctica.

Finalment, trobem la platja de Sa Boadella, a Lloret de Mar (Girona). Es tracta de l'única platja de la Costa Brava que ha entrat a la llista elaborada per aquesta publicació. Des de la publicació Condé Nast Traveller, han destacat la qualitat de l'aigua, que permet que "sigui perfecta per fer 'snorkel' i veure peixos de tota mena".

Les platges de Barcelona, fora de la llista

Encara que en aquesta llista de l'esmentada revista de viatges no ha entrat cap platja de la província de Barcelona. I és que, tot i les meravelloses platges i cales amb què compta Barcelona, la publicació s'ha volgut centrar en les millors repartides per tot el país, destacant indrets de les Illes Balears o el nord d'Espanya, entre altres.

➡️ Actualitat

Més notícies: