Muntatge de dues fotos d'un pis anunciat a Idealista a Sant Carles de la Ràpita i, de fons, un plànol general del port del poble i una dona subjectant bitllets d'euro
ACTUALITAT

El bonic poble costaner de Catalunya on pots comprar un pis per 85.000 euros

Viure tan sols a 800 metres de la platja pot ser una realitat gràcies a l'oferta d'un immoble ideal a Catalunya

Hi ha un poble a Catalunya que pot fer realitat els teus somnis de viure a prop de la platja per un preu molt raonable. I aquest és Sant Carles de la Ràpita, al sud de la província de Tarragona. Segons ha publicat Idealista, en aquesta petita localitat es pot aconseguir un pis per 85.000 euros.

L'estada té 58 metres quadrats i dues habitacions dobles, però el millor és que té vistes al mar. Concretament, està ubicat a 800 metres de la platja, de manera que es pot convertir en el pis ideal si es vol residir a la costa catalana.

A més a més, l'immoble compta també amb una terrassa, un bany i una cuina equipada. Els mobles de l'interior són de fusta, l'exterior és d'alumini i el terra és de gres.

Un poble de Catalunya ideal per gaudir

L'orientació del pis és nord-oest, a més compta amb aire condicionat, ascensor i calefacció. El certificat energètic està en tràmit i està en una primera planta. Tal com es pot veure a les imatges, el pis és humil i sense gaires luxes materials.

Això sí, el més gran dels luxes l'aporta un poble amb tota mena de comoditats i molta cultura marítima. L'economia d'aquest lloc de Catalunya es basa principalment en la pesca, l'aqüicultura i el turisme.

El seu port pesquer és un dels més importants de Catalunya i la seva llotja és coneguda per la qualitat dels seus productes. Especialment marisc i peix.

A més, la localitat ha desenvolupat una notable infraestructura turística, aprofitant la seva ubicació costanera i els seus recursos naturals. Per tant, tenir un pis en aquest poble és comprar també un valor afegit de vida.

Muntatge de quatre fotos de l'interior d'un pis ubicat a Sant Carles de la Ràpita, el qual està en venda a través d'Idealista

Més ofertes per comprar

La demarcació de Tarragona té molts pobles costaners amb apartaments amb preus assequibles. De fet, no és la primera oferta que es publica un per menys de 100.000 euros.

Altres pobles de la zona del Delta de l'Ebre com ara Sant Jaume d'Enveja, l'Ametlla de Mar o l'Ampolla, també han comptat amb ofertes similars. Així que si el que busques és un poble de Catalunya on descansar i viure a prop del mar, no ho dubtis. Busca per aquesta zona i dona't el gust que has buscat tota la vida.

➡️ Actualitat

Més notícies: