Barcelona amb la sagrada família i un cercle amb un àpat amb tomàquets i peix

ACTUALITAT

Un restaurant de Barcelona, el segon millor del món segons els experts

El restaurant Disfrutar de Barcelona ha estat col·locat en aquesta posició per World of Statistics, un compte de Twitter amb més de 3 milions de seguidors

El Disfrutar de Barcelona ha aconseguit una posició destacada en l'escena gastronòmica mundial en ser reconegut com el segon millor restaurant per experts culinaris.

El restaurant Disfrutar, que es troba al centre de Barcelona, ha entrat a la llista del World of Statistics, que té un compte de Twitter amb més de 3 milions de seguidors. Amb el seu enfocament innovador de la cuina i el seu compromís amb l'excel·lència culinària, Disfrutar ha captivat tant crítics com amants de la gastronomia.

El World of Statistics ha mostrat el seu rànquing dels millors 50 restaurants i Disfrutar es troba el segon. Aquest no ha estat l'únic restaurant espanyol que ha figurat en llista, ja que a la tercera posició hi ha el DiverXo a Madrid i l'Asador Etxebarri d'Atxondo. A la posició número 20 hi ha el Quique Dacosta a Dénia, ElKano a Getaria a la posició número 22 i a la 31, el Mugaritz, que es troba a Sant Sebastià.

Captura on està marcat ''2. Barcelona: Gaudir''
El Disfrutar ha quedat en segona posició | X / Twitter

El restaurant Disfrutar va obrir el 2014

Enclavat al cor de Barcelona, Disfrutar ha captivat amb el seu enfocament avantguardista i la seva innovadora gastronomia. Va ser fundat el 2014 per Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, tres exxefs del Bulli. Aquest establiment ha acabat convertint-se en un dels destins gastronòmics més destacats.

Els xefs van ser deixebles famosos de Ferran Adrià, cosa que es veu a cada plat que elaboren a Disfrutar. Fusionen tècniques tradicionals amb ingredients innovadors per crear una nova experiència. El restaurant, situat al carrer Villarroel 163, a l'Eixample de Barcelona, ofereix un ambient elegant i acollidor.

Qui vulgui menjar a Disfrutar pot preparar la cartera

El preu mitjà per persona a Disfrutar varia entre els 150 i els 200 euros, depenent de la selecció de plats i begudes. Tot i això, el punt culminant de l'experiència és l'aclamat menú degustació, que té un preu de 275 euros per persona. Aquest menú ofereix una selecció d'entre 20 i 25 plats, cadascun dissenyat per desafiar les percepcions culinàries.

Tres xefs amb una bata michelin i tres estrelles
El Disfrutar té tres estrelles Michelin | @disfrutarbcn

Des de la seva obertura, Disfrutar ha estat guardonat amb nombrosos premis i reconeixements, inclòs aquest títol de segon millor restaurant.

➡️ Actualitat

Més notícies: