Fotomuntatge dels propietaris del Restaurant Gaudir de Barcelona
SOCIETAT

'Disfrutar' destapa què passarà amb els preus després de guanyar 3 estrelles Michelin

El restaurant barceloní 'Disfrutar' ha revelat quins seran els seus passos següents després de guanyar la seva tercera estrella Michelin aquest dimarts

El restaurant 'Disfrutar' de Barcelona està d'enhorabona. Aquest dimarts, 28 de novembre, a la nit se celebrava la gala de la Guia Michelin a la ciutat comtal, on s'entregaven les anhelades estrelles Michelin als millors restaurants.

Per a sorpresa dels seus xefs, 'Disfrutar' va ser un dels premiats, aconseguint la seva tercera estrella Michelin. Després d'això, el restaurant barceloní s'ha situat entre els pocs que ja l'han guanyat tres vegades.

Tot i això, molts ja es preguntaven, després d'ahir a la nit, quins canvis durien a terme ara que ostenten fins a tres estrelles Michelin. I la resposta ha sorprès molts.

'Disfrutar' revela què passarà amb els seus preus després de les 3 estrelles Michelin

El restaurant 'Disfrutar' encara continua celebrant la tercera estrella Michelin que li va ser atorgada aquest dimarts, 28 de novembre. Així ho han deixat clar en una entrevista aquest matí a 'El món a RAC1' amb Jordi Basté.

Els xefs del 'Disfrutar', Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, que anteriorment havien treballat a 'El Bulli' de Ferran Adrià, es mostraven eufòrics després de guanyar la tercera estrella. Una que, segons han confirmat al mitjà, no s'ho esperaven en absolut.

Tot i això, els propietaris de 'Disfrutar' sí que han respost ja a una de les qüestions que estaven sobre la taula. Pujarà de preu el restaurant amb aquesta nova distinció de la Guia Michelin?

La resposta era definitiva. No, si més no de moment. "Som feliços amb els objectius que tenim, no ens obrim a grans horitzons", asseguraven els xefs sobre el preu del menú, que actualment costa uns 275 euros el menú degustació.

A més, afirmaven que el preu del restaurant no és tan car com es creu. "Sempre diem que si féssim una llista amb tot el producte que et donem al menú i l'endemà haguessis d'anar al mercat i comences a comprar, crec que a un quart de la llista, acabaries i t'adonaries que el 'Disfrutar' és molt barat", confessaven a RAC1.

Sense nou restaurant a la vista

Els tres xefs del restaurant 'Disfrutar' també han respost una altra qüestió. La de si tenien prevista l'obertura d'algun nou restaurant.

I la resposta, una altra vegada, era negativa. 'Disfrutar' ja compta amb tres establiments ubicats a Barcelona i Cadaqués, i de moment no tenen previst expandir-se'n més. I encara menys, asseguren, fora de Catalunya. "Ens sentim molt còmodes i no tenim projecció de créixer més", han declarat a l'ACN.