Gent mirant llibres el dia de Sant Jordi a Barcelona

ACTUALITAT

Els 5 llibres infantils que són perfectes per regalar per Sant Jordi

Des d'E-Noticies hem preparat una selecció de cinc dels llibres de literatura infantil-juvenil més venuts

Quan queda poc per Sant Jordi, molts són els que han començat a fer la llista de llibres més esperats. Els nens són els protagonistes principals d'aquest dia en què els seus familiars els regalen aquells llibres que més desitgen.

Tot i això, saber quins llibres infantils estan més de moda, de vegades, és una tasca difícil per als adults. Per això, des d'E-Noticies, hem preparat una selecció de cinc dels llibres infantils dels més venuts. Sens dubte, una guia d'orientació per encertar amb aquest regal per als més petits de cada casa.

Anna Kadabra. Aventures llegendàries 1. La Vall dels Unicorns

Un dels llibres més venuts pel que fa a literatura infantil és Anna Kadabra. Aventures llegendàries 1. La Vall dels Unicorns, de l'escriptor madrileny Pedro Mañas i l'il·lustrador David Sierra Listón.

Anna Kadabra. Aventures llegendàries 1. La Vall dels Unicorns

Aquest és el primer llibre de la nissaga d'Anna Kadabra i està orientat a un públic infantil-juvenil. En aquest llibre, la seva protagonista, Anna Kadabra, i els seus amics viatjaran a la llunyana vall de qui brolla la màgia per descobrir per què al món màgic no funciona la màgia. Qui s'amaga darrere aquest misteri?

Anna Kadabra. Aventures llegendàries 1. La Vall dels Unicorns és el primer llibre d'una saga que compta amb més de dotze volums on Anna Kadabra i els seus amics viuen mil i una aventures al món màgic.

Aquest llibre, destinat a nens entre 7 i 9 anys, té un preu de 17,95 € i és perfecte per a aquest Sant Jordi.

Marcus Pocus. Màgics misteris 1. L'amulet d'or

En la mateixa línia que el llibre anterior, un altre dels llibres més venuts és Marcus Pocus. Màgics misteris 1. L'amulet d'or, també de Pedro Mañas i David Sierra Listón.

Marcus Pocus. Màgics misteris 1. L'amulet d'or

Aquest llibre, que és un spin-off d'Anna Kadabra, segueix Marcus Pocus i els seus amics fins a una reserva d'animals fantàstics, on descobreixen que un lladre misteriós amenaça el parc. Marcus Pocus s'ha de convertir en detectiu i descobrir el culpable.

Marcus Pocus. Màgics misteris 1. L'amulet d'or és el primer llibre d'una saga que compta ja amb 3 llibres publicats. Un llibre ideal per regalar a Sant Jordi als nens més creatius.

Aquest llibre, destinat a nens entre 7 i 9 anys, té un preu de 17,95 €.

Aprèn a llegir amb… Els Detectius Zoopencs 1. El monstre del riu Nesi

A arrestar a llegir amb… Els Detectius Zoopencos 1. El monstre del riu Nesi , de Mar Benegas i l'il·lustrador Juanjotagé, és un llibre destinat als més petits de la casa, amb què s'iniciaran a la lectura.

Aprèn a llegir amb... Els Detectius Zoopencs 1. El monstre del riu Nesi

Aquest llibre, que inclou solapes perquè els petits lectors escullen el seu propi final, està escrit en majúscules. A Aprèn a llegir amb… Els Detectius Zoopencos 1. El monstre del riu Nesi, els detectius Murci, Risa i Gorrino, hauran de descobrir qui és el misteriós personatge que habita al riu Nesi.

El llibre destinat a nens a partir de 5 anys té un preu de 6,95 €. És ideal si vols sorprendre els més petits aquest Sant Jordi ajudant-los a aprendre.

MONEY Academy 1. MONEY Academy i la font de l'eterna riquesa

MONEY Academy 1. MONEY Academy i la font de l'eterna riquesa, és el primer llibre de la nova col·lecció de l'escriptora Natalia de Santiago, amb il·lustracions d'Anna Franquesa.

MONEY Academy 1. MONEY Academy i la font de l'eterna riquesa

El protagonista d'aquest llibre, Carlos, vol ingressar a l'Escola de Ball i Arts Escèniques, però el pare té altres plans per a ell. Acceptat a l'Acadèmia Mullhogan, Ohlund & Nakamoto for Entreprising Youth, o MONEY Academy, el Carlos haurà de viure amb els fills d'algunes de les famílies més riques i poderoses del món.

Carlos i els seus nous companys són enviats a una illa deserta on han de sobreviure de manera autosuficient durant mesos. Serà capaç de superar totes les proves que li esperen?

Aquest llibre, destinat a nens de 10 a 12 anys, té un preu de 14,95 €.

El Rules 2. El Rules i la Copa Llegendària

El Rulas 2. El Rulas i la Copa Legendaria, escrit pel youtuber i tiktoker Álvaro García, conegut com Animalize21, és un altre dels llibres més venuts destinats a un públic infantil i juvenil.

El Rules 2. El Rules i la Copa Llegendària

En aquest segon llibre de la saga El Rulas, el protagonista vol demostrar a tothom que és capaç de guanyar La Copa Legendaria, el torneig de futbol més èpic de la ciutat. Ho aconseguirà?

Aquest llibre, recomanat per a nens entre 10 i 12 anys, té un preu de 16,95 €. Els petits de la casa us agrairan aquest regal de Sant Jordi.

➡️ Actualitat

Més notícies: