Llibres i roses en un lloc durant la celebració del Dia Internacional del Llibre , 23 d'abril de 2023, a Barcelona, Catalunya

ACTUALITAT

Els 8 autors que estan arrasant i signaran llibres a Barcelona per Sant Jordi

Molts escriptors exitosos no s'han volgut perdre la gran cita literària el pròxim 23 d'abril a Barcelona

A poc menys d'una setmana per a Sant Jordi, les llibreries i els mateixos autors ja es preparen per signar llibres a Barcelona. I és que són molts els autors que no es volen perdre aquesta data literària tan destacada.

Aquest any, com a novetat, Barcelona recupera una antiga i emblemàtica localització de les parades: Les Rambles. Tot i això, la superilla literària que va captivar el públic l'any passat es manté.

Molts autors a escala nacional han volgut fer una parada a Barcelona per signar els darrers llibres per Sant Jordi. I molts d'ells són els escriptors d'obres que ho estan petant al nostre país.

8 autors exitosos que signen per Sant Jordi a Barcelona

Eduardo Mendoza

L'escriptor català Eduardo Mendoza torna a la seva Barcelona natal per Sant Jordi. Aquesta vegada, l'autor torna després de presentar el seu darrer llibre, Tres enigmas para la organización, publicat el 24 de gener passat.

Muntatge d'Eduardo Mendoza i el seu darrer llibre Tres enigmas per a l'Organització

En aquest nou llibre, Mendoza explica la història d'una organització governamental secreta que s'enfronta a la investigació de tres casos relacionats entre si. Aquest llibre està inspirat a Barcelona durant la primavera del 2022.

Eduardo Mendoza estarà signant de 13 a 14 hores a la llibreria La Central, ubicada al carrer Mallorca, 237. A la tarda, de 17 a 18 hores, l'autor català signarà en una parada ubicada al passeig de Gràcia, 2, entre el carrer Aragó i el carrer València.

Luis Landero

Luis Landero és un altre dels autors que visitarà Barcelona per signar el seu darrer llibre, La última función, publicat el passat 31 de gener.

Muntatge de Luis Landero i el seu llibre L'última funció

Landero narra en aquest llibre la història a un grup d'amics, ja jubilats, un diumenge de gener del 1994, després de l'aparició de Tito Gil a un bar de la Serra de Madrid. Una història d'amor inesperada i una infinitat de personatges secundaris fan del relat de Landero una lectura inoblidable.

Luis Landero estarà signant d'11 a 12 hores a la FNAC de passeig de Gràcia i de 13 a 14 hores a Abacus de passeig de Gràcia. Per la tarda, de 17 a 18 hores, l'autor extremeny signarà a La Central.

Alice Kellen

L'escriptora de literatura romàntica juvenil i adulta, Alice Kellen, torna un any més a Barcelona després de publicar el seu darrer llibre, Todo lo que somos juntos, el passat 29 de febrer.

Muntatge d'Alice Kellen i el seu darrer llibre Tot el que som junts

Aquest llibre, que completa la bilogia Deja que ocurra, retroba Axel i Leah, els protagonistes d'aquesta saga, tres anys després que Axel deixés Leah. Ara, ella ha intentat recompondre's quan tots dos es retroben per motius laborals.

El 23 d'abril, Alice Kellen estarà des de les 16 a les 20 hores signant al Triangle de Barcelona.

Carmen Mola

Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero, els tres homes que s'amaguen després del pseudònim de Carmen Mola, també tornaran a Barcelona per Sant Jordi aquest 2023. Després de l'èxit de La novia gitana, el passat octubre els autors van publicar Infierno, la seva última novel·la.

Muntatge dels autors sota el pseudònim de Carmen Mola i el seu llibre Infierno

La nova novel·la de Carmen Mola explica la història de com l'aixecament de l'exèrcit contra la reina Isabel II tenyeix de sang els carrers de la ciutat de Madrid. Una novel·la negra que, seguint la línia dels autors, destaca per ser esgarrifosa i pertorbadora a parts iguals.

Els autors estaran signant llibres d'11 a 12 hores al passeig de Gràcia amb Provença. De 13 a 14 hores, estaran a la FNAC del mateix passeig de Gràcia. Durant la tarda, de 16 a 17 hores, Carmen Mola estarà signant a La Casa del Libro de passeig de Gràcia, 1.

Sonsoles Ónega

Després de guanyar el Premi Planeta, Sonsoles Ónega aterra a Barcelona per Sant Jordi. La periodista signarà el llibre amb què va guanyar aquest premi: Las hijas de la criada, llibre que va publicar el 8 de novembre de 2023.

Muntatge de Sonsoles Ónega recollint el Premi Planeta i el seu llibre Les filles de la criada

Aquesta història està basada en la vida de Clara i Caterina, dues nenes que van néixer el febrer del 1900 en un remot paç de la Galícia de principis del segle XX.

Sonsoles Ónega estarà signant de 12 a 13 hores al passeig de Gràcia amb Provença i de 13 a 14 hores a l'Abacus de passeig de Gràcia. A la tarda, de 16 a 17 hores, la periodista estarà signant al Triangle.

Henar Álvarez

La còmica madrilenya Henar Álvarez també estarà present a Barcelona durant aquest Sant Jordi 2024. Álvarez presenta Ansia, un llibre publicat el 6 de març.

Muntatge de Henar Álvarez i el seu llibre Ansia

Ansia és una novel·la de ficció que tracta el desig sexual, la insatisfacció amorosa i les relacions de poder.

Henar Álvarez estarà signant de 16 a 18 hores al Triangle; i de 20 a 21 hores, a La Casa del Libro de passeig de Gràcia.

Juan Gómez-Jurado

Després de l'èxit de la saga de Reina Roja, Juan Gómez-Jurado torna a Barcelona per signar Todo Vuelve. Es tracta de la segona part de la saga Todo Arde, la qual es va publicar el passat mes d'octubre.

Muntatge de Juan Gómez-Jurado i el seu llibre Todo Vuelve

A Todo Vuelve, la seva protagonista, Aura, idea un pla per recuperar les seves filles i les amigues. Un thriller que segueix una de les sagues que ha conquerit el món.

Juan Gómez-Jurado estarà signant llibres d'11 a 12 a les parades 1,3,5,7 de passeig de Gràcia. A més, de 12 a 14 hores, el periodista estarà a El Corte Inglés de Plaça Catalunya.

Javier Castillo

Javier Castillo és un altre dels autors que no es perd un Sant Jordi a Barcelona. Aquesta vegada, signarà i presentarà el seu darrer llibre La grieta del silencio, publicat el 16 d'abril.

Javier Castillo i el seu nou llibre L'esquerda del silenci

En aquest llibre, l'autor malagueny abraça la desaparició de Daniel Miller, un nen de set anys al qual se li va perdre el rastre l'any 1981 a Staten Island.

Javier Castillo estarà signant d'11 a 14 hores al passeig de Gràcia, 2, entre el carrer Aragó i València. A més, de 19 a 20 hores l'escriptor signarà al Triangle.

➡️ Actualitat

Més notícies: