Muntatge d'una parada de roses al carrer per a Sant Jordi i un cartell d'Obrim Carrers desenfocat

ACTUALITAT

Barcelona s'anticipa a Sant Jordi amb una espectacular fira aquest cap de setmana

Els amants de la tradició, els llibres i les flors tenen una cita a Barcelona abans del 23 d'abril

Barcelona es prepara aquest cap de setmana per anticipar-se a Sant Jordi, que tindrà lloc dimarts que ve, 23 d'abril. A la ciutat comtal, tindran lloc una sèrie d'activitats que ompliran de vida els barris de Sants-Montjuïc i Gràcia, tal com avança Metrópoli.

En el marc de la iniciativa Obrim Carrers, els visitants tindran l'oportunitat de viure la màgia d'aquesta festivitat catalana, que combina la compra i el regal de llibres amb roses.

Barcelona s'omple de mercats literaris

Concretament, l'avinguda Creu Coberta esdevindrà un mercat literari, oferint una àmplia varietat de llibres. Així com l'oportunitat de conèixer escriptors de moda mentre gaudeixen de l'aroma de les flors.

La celebració s'estendrà des del dissabte 20 fins al diumenge 21 d'abril, brindant l'oportunitat d'explorar la fira de Sant Jordi des de les 10:00 fins a les 20:00 hores. Un pla ideal per a aquest cap de setmana.

D'altra banda, Gràcia s'unirà a la festivitat amb una edició especial d'Obrim Carrers el dimarts 23 d'abril. L'avinguda Gran de Gràcia es transformarà en un escenari cultural, ple de parades de llibres i roses. Els actes previstos s'estendran durant 12 hores ininterrompudes, des de les 9.00 fins a les 21.00 hores.

Fotomuntatge amb una imatge de fons de la ciutat de Barcelona durant la Diada de Sant Jordi i al capdavant una rodona vermella amb roses

L'altra cara de celebrar Sant Jordi al carrer

Més enllà del que és bonic d'aquesta celebració, els veïns d'aquests barris de Barcelona deuran bregar amb una sèrie de talls de trànsit. En aquest sentit, el carrer de la Creu Coberta estarà tallat des de les 7.00 hores del dissabte fins a les 22.00 hores del diumenge.

Per part seva, a Gràcia la prohibició de circulació s'iniciarà cap a les 6.00 hores del matí i es prolongarà gairebé fins a la mitjanit.

Sant Jordi plena de bellesa Barcelona

La Fira de Sant Jordi d'Obrim Carrers promet ser un esdeveniment inoblidable que revitalitzarà aquests barris amb la màgia i l'encant propis d'aquesta tradició catalana. Això sí, ningú oblida que el dia gran serà dimarts que ve 23 d'abril.

Serà aleshores quan Barcelona lluirà més bonica i cultural que mai. Sens dubte, Sant Jordi a Barcelona és un dia per viure i deixar impregnar-se del bon ambient dels carrers.

➡️ Actualitat

Més notícies: