Muntatge de Barcelona amb diversos personatges de Disney Pixar i l'exposició Món Pixar
ACTUALITAT

Els fans de Disney de Barcelona estan d'enhorabona: la notícia que els encantarà

L'exposició de Disney Pixar Animation Studios, Mundo Pixar, arriba a Barcelona després del seu exitós pas per Madrid

Els amants del món Disney Pixar estan d'enhorabona. Quin fan no ha somiat passejar pels mons de Toy Story, visitar el fons del mar al costat del Nemo i la Dory o viatjar a Mèxic al costat de Coco? Doncs en poques setmanes els fans de Disney a Barcelona podran complir els seus somnis.

El pròxim 26 de setembre, Mundo Pixar, l'exposició immersiva més gran de Pixar obrirà les portes a Barcelona. Aquest esdeveniment tindrà lloc al Pàrquing Exterior del Centre Comercial Westfield La Maquinista.

L'entrada a l'exposició, que es podrà gaudir a partir del 26 de setembre, costarà a partir de 12,90 euros. Per a aquells que no es vulguin perdre aquesta exposició única, des del 28 de maig al 4 de juny, estarà activa la llista d'espera amb Fever a mundopixar.com. La venda general d'aquestes entrades es farà a través de la seva pàgina web el dimarts 4 de juny a les 12:00 (hora peninsular espanyola).

Arriba a Barcelona l'exposició Mundo Pixar

L'exposició de Disney Pixar Animation Studios arriba a Barcelona després del seu exitós pas per Madrid . A la capital va rebre més de 600.000 visitants a l'Espai 5.1 del Recinte Firal IFEMA MADRID. Allà es va convertir durant més de cinc mesos en el lloc preferit per als amants de l'animació.

Exposició el Món Pixar

Tot i això, l'exposició Mundo Pixar no ha estat només un èxit a Espanya. També ha estat un fenomen de masses altres ciutats del món com a São Paulo i Rio de Janeiro.

Un 'món' Pixar i Disney a Barcelona

De la mà d'Ozono Producciones, MP i Proactiv Entertainment, els fans de Pixar podran viure una experiència única amb una ambientació basada en reproduccions d'escenaris a mida real de pel·lícules com UP, Cars, Toy Story, Buscant en Nemo, Coco, Elemental, Ratatouille, Luca o Monstres SA.

Molts de nosaltres hem crescut a l'imaginari de Pixar, sigui sota el mar, amb les aventures de Nemo, o al cel, amb Up, el món de Disney Pixar ens ha acompanyat al llarg de les nostres vides.

Per als fans incondicionals, l'univers de Pixar obrirà les portes a Barcelona en una exposició immersiva que recrearà espais a mida real de les seves pel·lícules més estimades.

➡️ Actualitat

Més notícies: