Muntatge de la plaça Catalunya de Barcelona, una botiga de Victoria's Secret desenfocada i una noia assenyalant cap amunt amb una blazer groga
ACTUALITAT

Una coneguda marca aposta per Barcelona: nova obertura en ple centre

Victoria's Secret s'apodera d'un dels edificis més emblemàtics i més ben ubicats de la Ciutat Comtal

Victoria's Secret és la marca de roba interior femenina que prepara l'obertura d'una nova botiga al centre de Barcelona. La marca obrirà les portes a l'emblemàtic edifici Generali, ubicat al Passeig de Gràcia, 11, tal com avança Tot Barcelona.

Aquest edifici és conegut per ser un dels primers gratacels de la capital catalana i es troba en plena reforma per acollir el nou establiment de la marca nord-americana.

L'obertura marca una important expansió per a Victoria's Secret a Espanya. La botiga, amb una superfície d'aproximadament 600 metres quadrats, oferirà tota la col·lecció de la marca disponible al país. La seva ubicació estratègica entre la Plaça de Catalunya i la Gran Via garanteix una alta visibilitat i accessibilitat per als clients.

La marca ja té més botigues a Barcelona

Actualment, Victoria's Secret ja compta amb altres botigues a Barcelona. Concretament, al Maremagnum, La Maquinista i l'aeroport del Prat. Paral·lelament, fa poques setmanes va inaugurar una botiga a la Gran Via de Madrid, celebrant el desè aniversari de la seva presència al mercat espanyol.

Un edifici únic a la ciutat

L'edifici Generali, on s'instal·larà la nova botiga, forma part de l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Projectat per Lluís Bonet i Garí entre el 1942 i el 1950, l'edifici reflecteix un "classicisme de gran monumentalitat" influenciat per l'Escola de Chicago.

Originalment, l'edifici va ser el Palau Samà, obra de Josep Oriol Mestres, abans de convertir-se a la seu del Banc Vitalici. A la seva història més recent, l'edifici va albergar la Galeria Condal i un cinema. Tot això abans que la construcció d'un megastore d'H&M provoqués la desaparició d'una històrica font de marbre.

Que ara una marca com a Victoria's Secret aposti de nou per aquest immoble demostra la seva posició estratègica a la capital. Més enllà del valor històric, la ubicació comercial és envejable i accessible per a tothom que passegi per la zona.

La nova forma de donar vida a edificis emblemàtics

Amb aquesta nova botiga, Victoria's Secret no només amplia la seva presència a Barcelona, sinó que també s'integra a un edifici d'alt valor històric i arquitectònic. D'aquesta manera, Barcelona dona un nou toc de modernitat al llegat cultural.

➡️ Actualitat

Més notícies: