Muntatge amb l'interior del restaurant Miramar i Paco Pérez somrient amb una samarreta blanca
ACTUALITAT

Paco Pérez, xef català amb 4 estrelles Michelin, obre un nou local a Catalunya

El nou projecte de Paco Pérez és un obrador amb botiga anomenat aMà, el qual està ubicat a Llancà (Girona)

Paco Pérez és un popular cuiner català amb quatre estrelles Michelin que ha anunciat la seva iniciativa més recent. Es tracta d'un obrador amb botiga anomenat aMà i està ubicat al restaurant Miramar a Llançà, Girona.

Aquest nou projecte, que té accés directe des del carrer a través d'un finestral, té la finalitat que el públic s'acosti a alguns productes artesanals que s'elaboren al restaurant.

El restaurant Miramar, conegut pel seu enfocament innovador a la gastronomia, ha cedit part del seu espai dedicat a recerca i desenvolupament (R+D) per albergar aquest nou obrador.

Paco Pérez aposta per les creacions artesanals

A aMà, els visitants podran trobar una varietat de productes elaborats artesanalment. Tot això gràcies a l'equip format per Patrio Newman, Zaïra Pérez, Fede Bronca i Jan Bieliński.

“Volíem obrir-nos més als nostres veïns i a tota la gent que visita Llançà perquè puguin tenir una mostra del que és Miramar”, explica Paco Pérez a Foodie.

Aquesta obertura és la darrera reforma d'un restaurant que ha viscut una sèrie de canvis els darrers anys. Un jardí, un hort, un aparcament, oficines i una recepció més àmplia per millorar el servei als hostes i comensals en són un exemple.

Un paradís per als més llaminers

aMà estarà obert al públic de 8.30 a 15.00 hores, oferint una àmplia gamma de productes. Els visitants podran adquirir sis tipus de pa (baguette rústica, focaccia, de llavors, rodó de sègol, espelta i pintacocs). Així com una selecció de dolços que inclou croissants, pain au chocolat, ensaïmades, llaminadures i pastissos.

Així mateix, l'obrador vendrà productes de rebost com melmelades de temporada, granula, rajoles de xocolata, cremes de xocolata i avellanes. També crema de cacauets i misos. Aquests productes variaran amb la temporada i s'adaptaran als ingredients locals, sempre alineats amb la filosofia de R+D de Miramar.

Paco Pérez i la seva imparable trajectòria

Amb l'obertura d'aMà, Paco Pérez suma un model de negoci més al seu imperi gastronòmic creixent. El cuiner lidera Miramar (Llançà), Enoteca (Hotel Arts Barcelona) i el resort de Perelada, Arc (Polònia). També El Tast (Manchester) i Edge (Hotel El Fuerte de Marbella, Màlaga).

Aquest nou obrador no sols busca oferir productes d'alta qualitat, sinó també enfortir la connexió amb les persones que decideixin apropar-s'hi. Tots podran emportar-se a casa un tros de l'experiència Miramar.

Amb aquesta iniciativa, Paco Pérez continua consolidant la seva reputació com un dels xefs més innovadors i compromesos amb l'excel·lència a la gastronomia.

➡️ Actualitat

Més notícies: