Outlet de moda H&M a Moscou

SOCIETAT

La novetat de H&M que està sorprenent per la seva comoditat i versatilitat

H&M ha portat la peça més necessària per lluir aquesta època de l'any, que no pot faltar al teu armari per la seva versatilitat

Amb els dies de fred i de pluja, només volem treure les peces més calentetes i còmodes de l'armari. Entre les peces essencials no hi poden faltar les samarretes de màniga llarga. Una opció disponible a firmes com H&M, que ens ha acompanyat durant tota la vida i que destaca per la seva versatilitat i practicitat.

H&M, igual que altres firmes, compta amb diferents models per lluir al nostre dia a dia. Us parlo d'un magnífic fons d'armari que ens ajudarà durant els pròxims dies. A H&M he trobat un tèxtil que us encantarà tant com a mi.

No només és pràctic, sinó que a més, combina a la perfecció amb diferents peces. Versàtil, còmode i molt gustós. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta peça d'H&M.

L'elecció perfecta d'H&M

Per a totes aquelles persones que estiguin buscant una opció ajustada i femenina, la samarreta de màniga llarga d'H&M és l'elecció perfecta. La samarreta ofereix un ajustament entallat que realça la figura, es pot fer servir per portar sota jaquetes o per contra, per sobre.

H&M ha afegit al catàleg un model que afegeix un toc de sofisticació instantània. D'estampació de ratlles, que presenta un disseny afrancesat. Ideal per a un look casual de dia com per a una sortida nocturna.

Plànol general de la samarreta de màniga llarga de H&M
Un disseny d'H&M molt versàtil | e-noticies.cat

H&M té el bàsic que necessites per a aquesta temporada

Encara que la primavera es va acostant, queden uns quants dies per la seva arribada. Dies en què no sabem gaire bé el temps que farà. De vegades plou, d'altres fa sol i d'altres, majoritàriament fa fred.

Primer pla de la samarreta de màniga llarga de H&M
El bàsic d'H&M que està arrasant | H&M

Per això, és imprescindible comptar amb una samarreta de màniga llarga a l'armari. Un must have que ens ajudarà a crear diferents looks entre setmana. H&M té un model que s'ajusta perfectament a totes les necessitats.

Us parlo de la samarreta de tall de màniga llarga en punt suau de cotó. Aquesta peça té un coll rodó rivetejat i un baix recte. Confeccionada, segons H&M, en 100% cotó per aconseguir un tacte agradable i una bona comoditat per a la persona que la porti.

Plànol general de la samarreta de màniga llarga de H&M
Disponible a H&M en to blau | H&M

H&M ha posat la samarreta a la venda en diferents colors. Podràs escollir entre el verd caqui clar de ratlles, el blanc amb ratlles blaves, el beix de ratlles, el blanc amb ratlles negres i també el blau clar de ratlles. Cadascuna d'aquestes tonalitats d'H&M és fàcil de combinar amb diferents peces.

Plànol general de la samarreta de màniga llarga de H&M
H&M té el model de ratlles beix | H&M

Disponible a la web i a botigues d'H&M

Si tu també estàs pensant a fer-te amb una samarreta com aquesta d'H&M, has de saber que les talles s'estan esgotant. Encara que H&M tingui l'article disponible a la seva pàgina web i a les botigues, les unitats es van esgotant. Depenent del color i de la talla que busquis, trobaràs unes talles o altres.

Plànol general de la samarreta de màniga llarga de H&M
Disponible en to verd amb ratlles | H&M

H&M disposa de diferents talles que varien des de la XS fins a la XXL. El preu de l'article és de 17,99 €, una quantitat força accessible. No esperis més i afegeix aquest bàsic d'H&M a la teva col·lecció.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: