Muntatge de fotos de primer pla de Richo Rodríguez somrient, María Patiño amb rostre neutre i, de fons, les instal·lacions de Mediaset
TELEVISIÓ

Torna Ricardo, el marit de María Patiño que va estar vetat a Telecinco molt de temps

María Patiño sempre ha intentat que no es parli a Mediaset de Ricardo Rodríguez, que fa 19 anys que és al seu costat

María Patiño sempre ha estat una dona molt discreta i protectora de la seva vida privada. Tant és així que, sempre que ha pogut, ha evitat parlar del fill i també del marit, l'actor Ricardo Rodríguez. Fins i tot, durant molt de temps, ella va imposar un veto al seu noi a Telecinco perquè no l'esmentessin.

Ara bé, a poc a poc, María Patiño s'ha estat obrint més en aquest sentit. Un exemple és que ara ha estat ella la que ha posat novament al disparador el seu noi. Ho ha fet pujant a les xarxes socials una foto afectuosa amb ell.

María Patiño va imposar un veto a Ricardo

María Patiño ha tingut clar que ella volia ser coneguda per la seva feina com a periodista del cor i no per la seva vida personal, com altres companys de professió. Per això, sempre ha fet tot el possible per no posar sobre la taula la seva faceta privada. Especialment, amb aquesta màxima va arribar a Sálvame.

Encara més, la gallega va prendre mesures sobre això. Sobretot, va vetar el seu marit, Ricardo Rodríguez, amb l'objectiu que ningú en parlés en els diferents programes de Telecinco. Era la seva manera de protegir-lo del món on ella treballa i també d'evitar ser perseguits per la premsa.

Això sí, l'única excepció que va fer va ser el 2019, quan es va veure obligada a parlar de la seva boda secret a Sri Lanka. Ho va haver de fer després de ser descoberta i perquè va enfadar els seus companys de programa per no haver-los explicat res.

María Patiño amb Ricardo Rodríguez abraçats a la platja

Encara que en aquella ocasió va haver de saltar-se la seva norma, va tornar a la seva línia habitual de privacitat. Per això, en el seu desig d'evitar que es traguessin imatges del veneçolà i que l'esmentessin, va tenir algun conflicte a la televisió.

Un exemple és que el 2021 es va enfadar moltíssim a Socialité, el programa que ella presentava els caps de setmana. Va passar quan, en ple directe, va conèixer la notícia que es donaria. Es va revelar que hi havia imatges del seu xicot amb una altra dona.

En saber el que s'emetria, María es va aixecar del seient i va abandonar el plató molt enfadada. Ho va fer disposada a no tornar i atacant durament els seus companys. Al final, però, va tornar i va descobrir que en realitat era un vídeo del seu amor platònic, l'actor Bradley Cooper, amb una altra noia.

Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'

María Patiño torna a convertir en notícia Ricardo Rodríguez

María Patiño, que encara no té projecte a la televisió des de la cancel·lació de Sálvame, està molt activa a les xarxes socials. I precisament en aquestes ha estat on s'ha saltat la màxima de mantenir la seva vida privada allunyada del focus mediàtic. N'és una bona mostra que al seu compte d'Instagram ha compartit una fotografia amb Ricardo, a qui, per tant, ha convertit ara en notícia.

Exactament, la periodista gallega, mare d'un únic fill, ha pujat a les històries una imatge en què apareix molt acaramel·lada amb el seu marit. Tots dos apareixen en una terrassa abillats de forma similar, amb texans blaus i samarreta blanca. I mentre l'actor mira seriós la càmera, ella aprofita per fer-li un petó a la galta i li acarona la cara.

Història d'Instagram de María Patiño fent un petó al seu marit a la galta

Aquesta imatge sembla que és molt especial per a tots dos, ja que el veneçolà també ha optat per pujar-la a les xarxes. D'aquesta manera, tots dos tornen a posar-se al focus mediàtic, ara que n'estan tan allunyats.

➡️ Televisió

Més notícies: